StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Продюсер Ірина Горова розповіла, що мають українські зірки з благодійних концертів

20 травня 2022, 22:27
Продюсер розкрила правду.
Ірина Горова
Ірина Горова / instagram.com/gorovaya_irina

Українська продюсер і співзасновниця MOЗGI GROUP Ірина Горова розповіла, що отримують виконавці, які за кордоном гастролюють з благодійними концертами.

Як зазначила Горова, артисти беруть участь у таких заходах за власним бажанням і з шаленою вірою в нашу перемогу, пише ТСН.

Артисти, які їздять з концертами (благодійними-прим.ред.) - вони не отримують нічого. Вони самі по собі не збирають гроші. Збирають гроші фонди, які роблять ці заходи. Вони оплачують артистам переїзд, проживання і артист приїжджає і робить цей захід без гонорарів. Заробітків немає", - прокоментувала Горова.

відео дня

читайте такожТри рази пропонували, а ми відмовлялися: Потап розповів, як їм пропонували представляти Росію на Євробаченні

Ведучий програми" Слава+ "Слава Дьомін назвав це, що" артисти працюють фактично за їжу " і Ірина з ним погодилася:

"Я думаю, багато людей зараз працюють за їжу, за ідею, за відновлення. Основа ідея цих заходів - це збір коштів і підняття питання війни в Україні по всьому світу. Бо якби ми мовчали і не їздили, про нас дуже швидко б забули. Тому я хочу закликати всіх, хто пише якийсь хейт, мовляв, "ага, ви за кордоном" - я хочу, щоб люди дивилися ширше. Тому що так, кожен повинен бути на своєму місці і робити те, що він може заради перемоги" , – сказала Горова.

Нагадаємо, один з основних постулатів ра**истської пропаганди про самобутність російської культури і бідність українці починають сипатися на очах. Відомий музичний критик Павло Рудченко сумнівається, чи буде цього року проходити Пісня року - раніше радянський, а тепер російський телефестиваль.

А все тому, що на російській сцені різко зменшилася кількість гідних артистів, адже більшість з них або покинули рф на знак незгоди з війною в Україні, або названі небажаними кремлем, або... родом з України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти