StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Приємно отримувати такі зізнання": Ані Лорак похвалилася новою російською премією

17 вересня 2021, 14:51
Росіяни визнали опальну співачку наймоднішою в попестраді РФ.
Ані Лорак
Ані Лорак похвалилася новою російською нагородою / instagram.com/anilorak/

Українська співачка Ані Лорак, яка вже довгий час живе і активно працює в Москві, похвалилася перед своїми фанатами черговою російською премією Fashion People Awards. Росіяни визнали співачку українського походження наймоднішою в попестраді РФ.

"Приємно отримувати такі знаки уваги і визнання. Дякую #fashionpeopleawards2021", – написала артистка у своєму профілі в Instagram та поділилася кількома фото з заходу.

'Приємно отримувати такі зізнання': Ані Лорак похвалилася новою російською премією
Ані Лорак перемогла в номінації "Fashion-співачка" на премії Fashion People Awards / instagram.com/anilorak

Зазначимо, що протягом всієї війни РФ з Україною співачка живе і гастролює на території країни-агресора, чим викликала чималий осуд з боку земляків. Проте інколи знаменитість ностальгує за старими часами і проситься на концерти в Україну.

відео дня

Тільки от українці зовсім не раді такому її "поверненню", нагадуючи, що свого часу Лорак зрадила свою країну. У середині серпня співачка виступила в одеському нічному клубі Itaka. Втім, попри безліч гнівних коментарів у соцмережах, сам концерт пройшов досить спокійно. Ніяких заворушень або навіть натяків на незадоволених активістів не було.

До цього свій сольний концерт Лорак в Україні давала у 2014 році. Тоді її виступ обурив активістів, концерт спровокував масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пояснювали тим, що у розпал воєнних дій на сході України Лорак не цуралася їздити до країни-агресора Росії, отримувати там нагороди. А згодом залишитися там і працювати.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти