StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Притула відверто зізнався, як йому вдається виїжджати за кордон

22 березня 2024, 12:43
Український телеведучий Сергій Притула відповів користувачам Мережі та чесно зізнався, як йому вдалося виїхати за кордон під час війни.
Притула, кордон
Сергій Притула каже, що за кордон він їздить у повній відповідності до закону / колаж Главред, фото УНІАН

Ексшоумен, а нині волонтер та засновник благодійного фонду Сергій Притула зізнався, як йому вдавалося виїхати за кордон уже після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Про це він розповів в інтерв'ю Євгену Яновичу в YouTube.

Притула заявив, що за межі країни він виїжджає відповідно до чинного законодавства.

"Виїжджав згідно з чинним законодавством. Тобто, я навіть на "Шлях" не подавався за останні два роки, тому що дуже довго розглядається. Ми на "Шлях" подаємо час від часу людей із Фонду поїхати забрати якусь техніку за кордон", - пояснює волонтерка.

відео дня

Щодо самого Притули, то він зазначає, що в нього троє неповнолітніх дітей, тому йому й дозволено виїжджати з України.

"Я - батько трьох неповнолітніх дітей, законодавство дозволяє мені перетинати кордон. Але на початку січня цього року, коли я почув, що з кінця грудня почали відбуватися якісь речі, коли навіть багатодітних батьків не пропускали через кордон, я звернувся за уточненням. Я пішов у ТЦК, мене направили на ВЛК, я її пройшов, у мене є відповідний документ, який я показую під час перетину кордону",- підсумував він.

Хто такий Сергій Притула?

Сергій Притула - український громадський і політичний діяч, телеведучий, актор, стендап-комік, автор і співпродюсер народного скетч-шоу "Файна Юкрайна", колишній ведучий телепрограми "Хто зверху?", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ексдружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріусиня і блогерка Христина Горняк, шукатиме нового коханого на романтичному шоу.

Також українського ведучого романтичних реаліті-шоу "Холостяк" і "Холостячка" Григорія Решетника зупинили представники ТЦК. Про це він самостійно розповів у соціальних мережах.

Інші матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти