StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сергій Притула довів Лесю Нікітюк до сліз - що сталося

28 січня 2024, 21:33
Колишні колеги знову зіткнулися на одному знімальному майданчику, і не змогли стримати емоції.
Сергей Притула, Леся Никитюк
Сергій Притула та Леся Нікітюк зустрілися після довгої перерви / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

5 років і 5 сезонів розважального шоу "Хто зверху?" Леся Нікітюк і Сергій Притула провели разом на екрані, як співведучі. Їхній дует справді мав хімію на знімальному майданчику, за межами якого вони стали справжніми друзями.

У 2022 році, з початком повномасштабної війни в Україні, Притула остаточно залишив світ українського шоу-бізнесу, і цілком присвятив себе громадській діяльності, керівництву фонду допомоги ЗСУ та волонтерству. Нікітюк продовжила свою кар'єру шоувумен.

Нещодавно вона показала на своїй сторінці в Instagram відео, яким довела багатьох шанувальників до сліз. На ньому Леді Ле знову возз'єдналася з Притулою на знімальному майданчику.

На жаль, це не означає, що громадський діяч вирішив повернутися на екрани - Притула прийшов підтримати подругу і колегу на зйомках нового шоу. Для Лесі це був справжній сюрприз.

Вона розмовляла з кимось коли помітила, що на майданчик вийшов Сергій із букетом тюльпанів. Шокована Нікітюк спершу втекла, але потім повернулася і обійняла Притулу. У кадрі помітно, що очі у ведучої на мокрому місці. Однак вона швидко впоралася із собою, і дивлячись на букет від колишнього колеги поцікавилася, чому такий маленький. На що Притула жартівливо відповів: "200 гривень! То знаєш, губу теж трохи не розкатуй".

Дивіться відео зустрічі Лесі Нікітюк та Сергія Притули після довгої перерви:

Раніше стало відомо, що ексдружина шоумена Володимира Остапчука, нотаріус і блогерка Христина Горняк, шукатиме нового коханого на романтичному шоу.

Також українського ведучого романтичних реаліті-шоу "Холостяк" і "Холостячка" Григорія Решетника зупинили представники ТЦК. Про це він самостійно розповів у соціальних мережах.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти