StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язок із Великою Британією - ЗМІ

17 квітня 2024, 23:22
Нові документи показали несподівану інформацію, яку написав сам Гаррі.
Принц Гаррі
Принц Гаррі написав собі нову батьківщину/ колаж: Главред, фото: instagram.com/sussexroyal/

У документах, опублікованих Реєстраційною палатою щодо "принца Генрі Чарльза Альберта Девіда, герцога Сассекського", зафіксовано, що його "новою країною/штатом проживання" тепер є США.

За даними The Daily Mail, раніше місце проживання було записано як Велика Британія.

Ця зміна відбувається на тлі посилення тиску на уряд президента США Джо Байдена з вимогою оприлюднити візові дані Гаррі.

відео дня

Ситуація загострилася після того, як учасники кампанії вхопилися за коментарі американського посла в Лондоні про те, що він не буде депортований, поки демократ буде президентом.

Хто такий принц Гаррі

Принц Гаррі, герцог Сассекський - є п'ятим у списку спадкоємців британського престолу. Одружений із 2018 року з американською акторкою Меган Маркл, яка 2019 року народила сина Арчі, а 2021 року доньку Лілібет. У 2020 році Гаррі та Меган склали із себе обов'язки, пов'язані з королівською сім'єю, і переїхали до США.

Консервативний аналітичний центр Heritage Foundation у Вашингтоні, округ Колумбія, який звернувся до суду з вимогою оприлюднити матеріали, представив зауваження Джейн Гартлі в рамках своєї справи.

Крім того, нові подробиці, подані до Реєстраційної палати для еко-туристичного підприємства Гаррі Travalyst, також викликають серйозні запитання щодо того, чи може він залишатися державним радником, одним із семи членів королівської сім'ї, які можуть заміщати монарха, якщо він перебуває за кордоном або погано почувається.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти