StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Зрадила одного разу, зрадить і вдруге": Лорак хочуть скасувати концерти в Росії

23 серпня 2023, 18:47оновлено 23 серпня 2023, 21:36
506
Ані Лорак намагається заробити будь-якими способами, хоч якось.
Ані Лорак
Ані Лорак продовжує спроби заробити хоч десь / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Українська співачка-запроданка Ані Лорак, яка намагалася всидіти одним місцем на всіх стільцях, а якщо бути більш чесними, то відверто підтримала Росію, стає неугодною навіть для терористичної держави РФ, яку вона так любить.

Днями Лорак анонсувала (знову - авт.) свій сольний концерт у популярному мюзик-холі. Але її не хочуть не тільки в Україні, а й у Росії.

Росіяни всіляко підозрюють Лорак у підтримці ЗСУ, тому вимагають скасувати її концерти. Так, у боротьбу з потенційною колаборанткою вступив голова федерального проекту з безпеки та боротьби з корупцією Віталій Бородін.

відео дня

Він в дуже російських традиціях написав звернення губернатору Підмосков'я зі словами, що "немає ніяких гарантій, що доходи від концертів Ані Лорак не підуть на підтримку тих, хто воює проти росіян".

У коментарях користувачі висловилися: "у Росії її не особливо люблять", "Яка порожня людина. Суцільний фантик", "Людина, яка зрадила одного разу, зрадить і вдруге".

Тим часом, організатори заходу поки ніяк не коментують спроби Лорак заробити хоч десь і швидше за все вичікують наближення самого концерту, щоб його скасувати.

Нагадаємо, що завдяки українському консулу в Анталії, а також сильній позиції української спільноти в Туреччині, вдалося скасувати концерт Лорак в місті Анталії. Музичний театр, в якому Лорак анонсувала свій виступ, скасував його.

Втім, співачка пізніше все ж знайшла способи потрясти роздобрілими принадами перед відпочиваючими турецьких готелів.

Раніше також стало відомо про те, що співачка Ані Лорак остаточно продала свою українську душу за криваві рублі: один з головних пропагандистських телеканалів країни-окупанта на офіційному сайті оголосив про участь артистки в новому сезоні музичного проекту.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти