StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Зателефонував другу до Верховної Ради": український музикант розповів, як Володимир Остапчук отримав відстрочку від армії

27 червня 2024, 10:12
291
Віктор Байда заявив, що Володимир Остапчук отримав відстрочку від армії завдяки другу з Верховної Ради.
Володимир Остапчук
Володимир Остапчук отримав відстрочку завдяки зв'язкам / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk/

Фронтмен гурту Our Atlantic Віктор Байда несподівано розповів, що проходив ВЛК разом з українським шоуменом Володимиром Остапчуком. Як виявилося, на навчання ведучий не вирушив, а отримав відстрочку після дзвінка другу з Верховної Ради.

На своїй сторінці в соцмережах Байда опублікував пост, у якому обурився, що Остапчука в лікарні супроводжувала поліція.

відео дня

"19 червня я зустрів Володимира Остапчука на Щербакова в поліклініці. Ми разом проходили ВЛК. Я запитав його: "Тебе теж упакував патруль поліції?" Він сказав: "Ні, я сам прийшов". Він єдиний, хто проходив ВЛК із супроводом поліції, і хвалився мені, що проходить усе без черг, хоча насправді це має бути доступним усім", - написав музикант.

Потім сімох людей відвезли в ТЦК і Остапчук теж був там, але на навчаннях його не було.

"Приїхавши в ТЦК, нам сказали чекати і що додому ми вже не повернемося. У всіх почалася паніка, адже інформацію нам майже не надали. Об'єднавшись, ми обговорювали можливі варіанти подій. Остапчук сказав, що в нас немає вибору і ми всі маємо служити. Уже будучи в казармі, я дізнався від хлопця, який був у нашій групі мобілізованих, що перед від'їздом на ДВРЗ він подзвонив другові до Верховної Ради, і йому дали відстрочку на місяць", - зазначив Віктор.

Хто такий Володимир Остапчук?

Володимир Остапчук - український ведучий, який прославився не тільки своєю професійною діяльністю, а й романтичними історіями. Від першого шлюбу з Оленою Войченко Остапчук має двох дітей: доньку Емілію та сина Евана-Олександра. 2020 року Остапчук одружився вдруге, з Христиною Горняк, але вже за рік розлучився.

Пізніше він став жити з молодою українською журналісткою Катериною Полтавською.

У мережі раз у раз спливають деталі особистого життя Остапчука і скандали, пов'язані з його колишніми і справжніми.

Володимир Остапчук - останні новини по темі

Нагадаємо, колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука,блогерка і нотаріус Христина Горняк розповіла, чому поділ спільно нажитого майна все ще триває.

Раніше також Катерина Полтавська підтвердила - вона і Володимир розписалися. У своєму блозі в Instagram вона опублікувала фото весільного букета і її з чоловіком рук, на яких красувалися обручки. При цьому журналістка зазначила, що був тільки розпис, без весільної церемонії.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти