StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катя Остапчук зізналася, чому уникає спілкування з дітьми чоловіка-шоумена

11 березня 2024, 00:48
Емілія та Еван зараз живуть зі своєю мамою в Канаді.
Володимир Остапчук із дружиною та дітьми
Катерина Полтавська прокоментувала спілкування з дітьми Володимира Остапчука / колаж: Главред, фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Український ведучий Володимир Остапчук - батько двох дітей. У нього є 11-річна донька Емілія та 6-річний син Еван від його першого шлюбу з Оленою Войченко. Стосунки у шоумена з колишньою дружиною натягнуті, тож і спілкування з дітьми, які з мамою мешкають у Канаді, - процес складний, хоч Остапчук і докладає всіх зусиль, щоб він не переривався.

Третя дружина ведучого, 23-річна журналістка Катерина Полтавська, не квапиться занурюватися в ці хитросплетіння і ставати Емілії та Евану мачухою. У своєму блозі в Instagram вона обґрунтувала таку позицію.

Катя Остапчук переконана, що діти її чоловіка ще занадто малі, щоб розібратися в закручених стосунках між батьком і його колишніми дружинами; нова дійова особа лише збентежить їх. До того ж вона не хоче втручатися в спілкування Володимира. Утім, вона не проти створити свій зв'язок з Емілією та Еваном у майбутньому, якщо вони виявлять таке бажання.

відео дня

"Вони живуть у Канаді. Якби жили в Києві і ми би бачилися, то спілкувалися б. А так, я не розумію, навіщо я їм. Мені здається, що вони ще малі, щоб підтримувати зі мною свідоме спілкування. Якщо колись захочуть - я тільки за. А лізти мені зараз у відеодзвінок - це для них травматичний досвід, я думаю", - пише третя дружина Остапчука.

Катерина Полтавська про дітей Остапчука
Катерина Полтавська прокоментувала спілкування з дітьми Володимира Остапчука / instagram.com/poka.tya

Хто такий Володимир Остапчук

Володимир Остапчук - український ведучий, який прославився не тільки своєю професійною діяльністю, а й романтичними історіями. Від першого шлюбу з Оленою Войченко в Остапчука є двоє дітей: донька Емілія та син Еван-Олександр. 2020 року Остапчук одружився вдруге, з Христиною Горняк, але вже за рік розлучився.

Пізніше він став жити з молодою українською журналісткою Катериною Полтавською.

У мережі раз у раз спливають деталі особистого життя Остапчука і скандали, пов'язані з його колишніми та теперішніми.

Раніше західні ЗМІ повідомили, що зірка "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон отримала пропозицію руки і серця від фронтмена Coldplay Кріса Мартіна після 7 років стосунків.

Також суддя Мастер Шеф Ольга Мартиновська розповіла про зради чоловіка, який не соромився "водити дівчат" у її квартиру. Зірка розкрила, що відчуває до колишнього партнера зараз.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти