StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потап зізнався, де знаходиться зараз, та чому не поспішає в Україну

18 травня 2023, 03:50
Потапенко розкрив свою мотивацію ведення справ за кордоном під час повномасштабної війни.
Потап
Потап розповів, чому шукає допомоги за кордоном / instagram.com/realpotap

Український музичний продюсер і співак Потап (Олексій Потапенко) спровокував безліч чуток у суспільстві: на момент початку повномасштабної війни в Україні він був за кордоном, на відпочинку з Настею Каменських. Впливова пара не поспішала повертатися в рідну країну, але розгорнула за кордоном масштабну діяльність зі збору коштів на потреби ЗСУ та простих українців.

В Україну Потап приїхав лише восени, але надовго вдома не затримався. Деякі дорікають артисту в тому, що він біжить від жахів війни, та відсиджується за кордоном.

На ці звинувачення Потапенко є, що відповісти. В ексклюзивному інтерв'ю для ТСН він розповів, чому не залишився в Україні, та чим займається зараз.

відео дня

"Я не буваю в одному місці. Це пов'язано зі специфікою моєї роботи зараз. Я маю на увазі аукціони, благодійні концерти, збір на армію, гуманітарну допомогу тощо. В мене дуже великі зв'язки, які я створив за все своє життя. Тому зараз я дістаю гроші і допомогу саме за кордоном. І перебуваю там, де на цю хвилину можу бути найбільше корисним – це може бути і в Україні, і в Європі, і в Америці", - зазначає Потап.

Вести цю діяльність, будучи фізично в Україні, неможливо, переконаний продюсер. Щоб уникнути шахрайства і спекуляцій, на зустрічах з впливовими друзями і благодійних концертах він повинен бути присутнім особисто.

"Коли я їду за кордон виступати, як артист, то, звісно, я не можу зробити цього дистанційно. Коли їду як бізнесмен – домовлятися за те, щоб відправили 15 автомобілів швидкої допомоги, чи 25 контейнерів гуманітарної допомоги, чи медичну допомогу, то теж маю бути там присутнім особисто. Бо я це все беру особисто під свою гарантію і свою бізнес-репутацію. Зараз дуже багато фейків, як би не сумно це звучало, але багато хто користується нагодою, щоб списати гроші, тому важливо все контролювати особисто і бути гарантом усієї тієї гуманітарної діяльності, яку ми ведемо", - поділився Потапенко. Він підкреслив, що ним і його командою вже зроблено багато - півроку тому вони зібрали допомоги на суму 80 млн. грн, після цієї цифри продюсер збився з рахунку.

Раніше свою думку про пісню "Волонтер", яку освистали в суспільстві, висловив співак і комік Володимир Дантес, який знає "волонтерську" кухню зсередини. Він спробував виправдати Потапа.

Також в мережі стали ходити чутки про те, що Потапенко покинув Україну відразу після завершення зйомок музичного проєкту Голос країни-12, мовляв злякався реалій війни.

Інші новини про Потапа:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти