StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ворогів не зміг прощати": Зибров выпустил новую мощную версию хита "Хрещатик"

27 травня 2024, 02:00
309
Павло Зібров до Дня Києва випустив оновлену версію своєї легендарної пісні "Хрещатик", яку виконав разом із військовим духовим оркестром.
Зібров, Хрещатик
Зібров разом із військовим оркестром випустив нову потужну версію хіта "Хрещатик" / колаж Главред, фото УНІАН і скріншот із відео

Відомий естрадний співак і легенда 1990-х Павло Зібров до Дня Києва випустив нову версію свого популярного треку "Хрещатик" і зняв на неї кліп. Пісню артист виконав разом із військовим оркестром 8-го навчального Чернігівського центру Державної спеціальної служби транспорту. Відео Зіброва виклав на своїй сторінці в Instagram.

Причому канонічний текст Юрія Рибчинського був змінений у приспіві. У новому варіанті Зібров заспівав: "Я і друзів розумів і ворогів не зміг прощати". Саме так він співає "Хрещатик" від початку повномасштабного військового вторгнення.

"Київ - джерело стародавніх легенд і культурного багатства. Він мужньо витримав багато подій, бачив людей, які творили історію України. Нехай місто каштанів завжди буде для вас джерелом натхнення, мирним містом, де збуваються мрії, і де серце наповнюється любов'ю до рідного краю", - написав Зібров на своїй сторінці.

Хто такий Павло Зібров?

Павло Зібров - український співак, композитор, Народний артист України. Написав понад 500 пісень для себе та інших артистів. За свою кар'єру випустив 15 альбомів і понад 20 кліпів. На великій сцені з 1986 року.

Нагадаємо, раніше українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна розповіла, за що вибачається перед своїм чоловіком Тимуром Хромаєвим, який зараз на фронті.

Також український співак-воїн, вокаліст гурту Бумбокс Андрій Хливнюк під час нещодавнього концерту назвав несподівані умови, за яких він готовий повернутися до виконання своїх російськомовних хітів, зокрема "Вахтерам".

Також українська актриса Ксенія Мішина перенесла першу у своєму житті операцію. Хірургічне втручання відбувалося під наркозом, якого в артистки раніше теж не було.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти