StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Немає Олега Винника": розкрилася правда про артиста-втікача

27 травня 2024, 09:24
127319
Юрій Рибчинський поділився, що Олег Винник став в один момент справжнім феноменом українського шоу-бізнесу.
Олег Винник
Юрій Рибчинський висловив свою думку про Олега Винника / instagram.com/olegg.vynnyk

Народний артист України Юрій Рибчинський зазначив, що співак Олег Винник, який виїхав до Німеччини на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, дуже швидко став популярним артистом.

В інтерв'ю YouTube-проекту ТСН.ua "Наодинці" Рибчинський навіть порівняв Винника з Назарієм Яремчуком, а також заявив, що співак Артем Пивоваров може стати артистом номер один в Україні.

"Хороших багато, так би мовити. Але ось так увірватися, як Винник, коли ніхто не знає, і раптом стати номер один за популярністю... Він за короткий час став популярним, як свого часу Назарій Яремчук, Василь Зінкевич. Зараз немає Винника, а другого немає, місце вакантне. Можна сказати, що Пивоваров займе це місце, і будуть жінки кричати так: "Вовчиця"? У кожного є своя аудиторія. І в Полякової, і в Монатіка. Але це не основний напрямок української естради. Є українська пісня, стратегічний напрямок", - сказав Рибчинський.

Дивіться відео, де Рибчинський розповів про Винника:

Хто такий Юрій Рибчинський?

Юрій Рибчинський - радянський і український поет, драматург, сценарист, один із засновників сучасної української естрадної пісні. Герой України, народний артист.
Поета по праву називають одним із засновників української естрадної пісні. Юрій Рибчинський пише для "зірок", але також наділений талантом відкривати нові імена.

Олег Винник - останні новини по темі

Нагадаємо, нещодавно Богдан Беспалов висловив свою думку про зовнішність Таюни - дружини співака Олега Винника. На думку блогера, вона захоплюється забороненими препаратами, після чого обличчя артистки "попливло".

А також Андрій "El" Кравчук обрушився з критикою на колегу по сцені - зірку 2010-х Олега Винника, який покинув Україну на початку повномасштабного вторгнення і не повертається відтоді.

Читайте більше про Винника:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти