StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Посадить і загризе": журналістка з РФ розповіла, як починалася кар'єра Скабєєвої

28 травня 2022, 18:20
У журналістки була " та " ще слава, навіть на початку кар'єри.
Скабеева
Скабєєва-головна пропагандистка Кремля / скріншот з відео

Про перші кроки однієї з головних пропагандисток Кремля і винуватиці тисяч смертей в Україні Ольги Скабеевой, поділилася Фаріда Курбангалеева.

За словами екс-ведучої "Вістей", та ще в статусі стажиста показала себе"жвавим журналістом".

"Її відправили знімати репортаж з московських вулиць. Вона дуже добре впоралася з цим завданням. Пам'ятаю, що її хвалили на планерці. Говорили: "який прекрасний новий кореспондент прийшов. Який чудовий сюжет", - говорила Фаріда.

відео дня

читайте такожУкраїнські мольфарки прокляли Путіна і його кодло - до списку потрапили Шойгу, Скабєєва і Соловйов

Скабєєва особливо відзначилася під час гучної справи навколо скандальної панк-групи. "Вона себе зарекомендувала такою, якою була на процесі Pussy Riot, коли їх судили. Ольга дуже активно висвітлювала і, напевно, не без її допомоги вийшло те, що вийшло. Ось тоді у неї виникла репутація акули, яка посадить і загризе", — відзначала Курбангалєєва.

Правда, іноді така репутація зіграла з "акулою" злий жарт. Колега телеведучої розповіла комічну ситуацію з професійних буднів. "На планерці обговорювали ювілей тренера, якого треба було привітати: "хто у нас сьогодні в чергуванні? Кому можна доручити сюжет про ювілей, зробити панегірик?"Координатор повідомляє:"Сьогодні у нас Скабєєва". І начальник: "Ой, не треба. А то всі подумають, що ми хочемо його замочити!". Тобто до цього моменту у неї такий бекграунд був за плечима, що вона асоціювалася тільки з певними подачею і завданням", — підсумувала журналістка.

Нагадаємо, українські мольфарки прокляли Володимира Путіна, Сергія Шойгу, аольгу Скабєєву, Володимира Соловйова та російську армію. Олена Стеценко переможниця ХІІІ сезону Битви екстрасенсів і потомствена Відунка Оксана прокляли російського диктатора, передавати радник глави МВС України Антон Геращенко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти