StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Популярна модель Ешлі Грем мало не померла від кровотечі під час домашніх пологів

24 травня 2022, 16:04
Актриса мало не втратила життя.
Популярна модель Ешлі Грем мало не померла від кровотечі під час домашніх пологів
Ешлі Грем зі своїми близнюками / Instagram

Американська plus size модель Ешлі Грем, яка цього року стала мамою близнюків розповіла, як мало не померла під час домашніх пологів.

Як повідомила вона виданню Glamour, в ту ніч, коли вона народила близнюків, у неї відрилася кровотеча. "Було 2 години ночі, коли у мене почалися сутички. О 3:45 я пішла в туалет, думаючи, що мені потрібна ванна, і Малачі (перший з близнюків - авт.) вийшов якраз в той момент, коли приходила моя доула, якраз вчасно, щоб він з'явився на світ", - розповідає вона.

"Через дві години і сім хвилин Роман (другий близнюк-авт.) був вже у ванні моєї квартири-у нас навіть не вистачило часу, щоб підготувати домашню ванну для пологів, тому що все сталося дуже швидко. Спочатку ми всі святкували. Ми не могли повірити, що мої пологи тривали всього три з половиною години, і я відчувала себе неймовірно вдячною цій команді кваліфікованих, розумних і навчених професіоналів, які були поруч зі мною, коли я народжувала Айзека, і тепер зі мною знову, але вже для того, щоб народити близнюків", - говорить Грем.

відео дня

читайте такожМодель Plus Size Ешлі Грем показала фігуру після пологів близнюків

Наступне, що вона пам'ятає, це як вона сказала своїй акушерці, що їй погано і втратила свідомість. "Все, що я пам'ятаю, це відчуття легкого дотику до моєї щоки, яке, як я дізналася пізніше, насправді було ляпасом. Хтось тримав мене за руку, мій чоловік Джастін молився мені в вухо, і хтось протикав мене голкою. І я пам'ятаю, як бачила темряву і щось схоже на зірки", - додає вона.

Популярна модель Ешлі Грем мало не померла від кровотечі під час домашніх пологів
Супермодель стала мамою трьох синів / Instagram

"Коли я, нарешті, прийшов до тями, я озирнулася і побачила всіх. Вони просто продовжували говорити мені: "ти в порядку. Ты в порядке. Ты в порядке. Вони не хотіли відразу розповідати мені, що я втратила літри крові. Вони не хотіли казати мені, що одній з акушерок довелося перевернути мене, притиснути пальцем прямо над кісткою моєї піхви, щоб спробувати зупинити кровотечу. І вони не хотіли мені сказати, що вена на моїй руці постійно спадає, і вони не можуть ввести голку для пітоцину, тому їм довелося вставити її мені в руку. Але навіть при тому, що в той момент вони не хотіли вдаватися в подробиці, я оглянула кімнату, побачила буквально всюди кров і видала цей глибокий внутрішній крик — емоційне звільнення від хаосу, який я тільки що пережила", - поділилася модель.

Вона також додає, що не вставала кілька днів і не виходила з дому майже два місяці.

Нагадавши, раніше модель показала свою фігуру, після народження трьох дітей. Мама трьох хлопчиків культивує тренд бодіпозитиву. "Привіт, новий животик. Ми через багато пройшли. Спасибі тобі", - написала Грем. А на іншому знімку плюс-сайз модель поблизу показала свої розтяжки на животі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти