StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Знадобиться 53 роки, щоб розрахуватися: Кондратюк назвав суму боргу Козловського

26 жовтня 2023, 13:35
Конфлікт Ігоря Кондратюка та Віталія Козловського триває.
Віталій Козловський, Ігор Кондратюк
Віталій Козловський, Ігор Кондратюк / колаж: Главред, фото: facebook.com/vitaliy.kozlovskiy.3, Facebook Ігорко Кондратюк

Музичний продюсер Ігор Кондратюк назвав суму, яку йому повинен виплатити його колишній підопічний, співак Віталій Козловський.

Про це він розповів в інтерв'ю 5 каналу.

Кондратюк повідомив, що Козловський винен йому близько 1,5 мільйона. "Може, мільйон триста. У 2021 році він мені перерахував 28 тисяч. Треба мені прожити 53 роки, щоб він мені заплатив все, що він мені винен", - порахував Кондратюк.

Крім того, Кондратюк дивується, чому це спірне питання виникло в той час, коли Козловський пішов служити в ЗСУ.

"Відповідь про Козловського лежить абсолютно в юридичній площині, а не на площині того, що говорять його друзі. Вірте чи ні, але закон про виконавчу службу говорить, що я не можу це зупинити. Це може зупинити або Козловський, або його адвокат, або хтось ще. Якщо суд на це погодиться. Але чому Козловський до початку своєї військової служби не зробив цього, для мене велика загадка", - сказав Кондратюк в інтерв'ю.

Раніше музичний продюсер Ігор Кондратюк пояснив, чому ніколи не пробачить Козловського. Шоумен назвав єдину умову, за якої співак зможе не виплачувати борг.

Також Віталій Козловський прокоментував свою сварку з Кондратюком, яка триває з 2012 року. У співака є одна заповітна мрія, пов'язана з шоуменом, якій, ймовірно, не скоро вдасться збутися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти