StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Отримання медичних даних Кейт Міддлтон: лондонська клініка розпочала розслідування

20 березня 2024, 18:09
Лондонська клініка, де оперували Кейт Міддлтон, потрапила у великий скандал через спробу працівників отримати медичні дані принцеси.
Кейт Міддлтон, принц Вільям
Новий скандал навколо Кейт Міддлтон / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Принцесі Кейт Міддлтон у січні зробили операцію в приватній лондонській клініці. Стало відомо, що працівники установи, імена яких приховують, намагалися отримати доступ до даних принцеси.

Керівництво лікарні вже почало розслідування після отриманої інформації, повідомляє Daily Mail. Клініка відмовилася відповідати, коли стало відомо про інцидент. Служба контролю даних і питань інформації підтвердила, що "отримала звіт" і перебуває в процесі "оцінки наданої інформації".

відео дня

Кенсингтонський палац уже прокоментував ситуацію:

"Це справа Лондонської клініки", - коротко відповіли представники палацу.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До слова, останніми роками Кейт Міддлтон набирає неабиякої популярності у своїх підданих, а також впливу, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Що відомо про хворобу Кейт Міддлтон:

Раніше повідомлялося, що Кейт Міддлтон повернулася додому після майже двох тижнів у лікарні, де вона відновлювалася після операції на черевній порожнині. У заяві Кенсингтонського палацу йшлося про те, що Міддлтон "успішно йде на поправку".

А також Кейт Міддлтон ясно дала зрозуміти, що хоче, щоб життя її дітей - принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї залишалося максимально нормальним на період її відновлення.

Читайте більше про Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти