StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Разом із сім'єю: Кейт Міддлтон прийняла складне рішення

20 березня 2024, 10:02
Кейт Міддлтон планує з'явитися перед громадськістю у великодню неділю.
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон повертається до обов'язків / колаж: Главред, фото: instagram.com/princeandprincessofwales/

Принцеса Кейт Міддлтон уже кілька місяців у центрі уваги всіх ЗМІ. Після операції на черевній порожнині Кейт зникла з радарів у зв'язку з тривалою реабілітацією, але шанувальники принцеси почали бити на сполох, що з їхньою улюбленицею щось трапилося.

Як стало відомо, Кенсингтонський палац розробляє план "м'якого повернення" Міддлтон до публічного і суспільного життя. Про це повідомило видання The Times, посилаючись на інформацію від королівських інсайдерів.

відео дня

Команда принцеси працює над тим, щоб повернення пройшло "якомога більш гладко". Помічники обговорювали з дружиною принца Вільяма можливість прибути до церкви у великодню неділю 31 березня, щоб бути присутньою на щорічній великодній службі в каплиці Святого Георгія у Віндзорі разом із сім'єю.

Потім, найімовірніше, буде відпочинок з дітьми під час канікул, а з 17 квітня Кейт повноцінно повернеться до королівських обов'язків.

Хто така Кейт Міддлтон

Кетрін Міддлтон або принцеса Уельська - дружина спадкоємця британського престолу принца Уельського Вільяма. Після весілля отримала офіційний титул Її королівська високість герцогиня Кембриджська Кетрін. 29 квітня 2011 року Кетрін вийшла заміж за онука британської королеви Єлизавети II і другого в черзі на британський престол, принца Вільяма. Вінчання відбулося у Вестмінстерському абатстві в Лондоні, на яке було запрошено 1900 осіб. Пара виховує трьох дітей: принца Джорджа, принцесу Шарлотту і принца Луї.

До речі, останніми роками Кейт Міддлтон набирає більшої популярності у своїх підданих, а також вплив, який, за деякими даними, дратує самого короля Великої Британії Чарльза III.

Нагадаємо, нещодавно в соцмережах принца Вільяма і Кейт Міддлтон з'явилося перше офіційне фото принцеси, на якому вона позувала з дітьми. Уважні фанати запідозрили, що знімок відфотошоплений, після чого розгорівся справжній скандал.

А також стало відомо, що Меган Маркл хоче помиритися з Кейт Міддлтон і вже почала робити перші кроки для цього.

Читайте більше про Міддлтон:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти