StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні

7 червня 2022, 02:28
Невідомо, що в цьому більш дивно: що Куєк послухалася, або кому саме вона вирішила довірити свою совість.
Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні
Катя Осадча розповіла, хто порадив Ані Лорак мовчати про війну в Україні / Колаж

Українська модель, ведуча та волонтерка Катя Осадча була однією з перших медіаперсон, яка виступила за те, щоб позбавити українського громадянства артистів укаїнського походження, які свідомо мовчать про війну в Україні та/або публічно підтримують військову політику Кремля.

В інтерв'ю для КП Україна Осадча зізнається - в ній не залишилося надії, що вони змінять своє рішення. Та й в цілому це вже нічого не змінить - пройшло більше трьох місяців з моменту, як Росія вторглася в Україну. Цього часу більш ніж достатньо, щоб вирішити, на чиєму ти боці.

"Це злочин проти свого народу – на рівні злочинів, які чинить росія. Не підтримати свій народ, не бути разом з ним – це, власне, і означає, що ти зробив вибір і не хочеш бути громадянином своєї країни. Все. Віддавайте паспорти! Мені важко навіть усвідомити, як люди так можуть робити. Я багато про це думала, обдумувала, які можуть бути причини такої поведінки. Кар’єра в росії, в Україні – війна, повертатися немає куди? Мовчать, бо думають, що росія захопить Україну і вони повернуться в Україну зірками?" - дивується ведуча.

відео дня

На її думку жодна з відмовок з вуст артистів-зрадників не буде звучати досить переконливо: ні вагітність (як у Тодоренко), ні страх втратити кар'єру і гроші.

Так, згідно з чутками, саме останнє лякає Ані Лорак - співачка мовчить з самого початку війни, і активно ховається від ЗМІ. Надоумив її на таке її кум і Народний артист України. При цьому він був і залишається російським виконавцем. "Може, це на рівні чуток, але мовчати Ані Лорак порадив Філіп Кіркоров, мовляв, вони там зі своєю війною розберуться, а в тебе кар’єра ж! Думаю, після нашої Перемоги все стане зрозуміло", - розповіла Осадча.

читайте такожОля Цибульська розповіла, який камінг-аут здійснив весь український шоу-бізнес під час війни

Раніше телеведуча, модель і волонтерка Катя Осадча розповіла, через що плаче найбільше - жахи, які творять ра**исти в Україні незмінно викликають у неї сльози.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти