StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Доріжка червона від крові українців": Астаф'єва і Анатоліч рознесли в Москві Тодоренко

3 вересня 2022, 15:24
Мовчунку Регіну Тодоренко швидко і гнівно засудили українські знаменитості. В першу чергу-шоумен Анатолій Анатоліч і співачка Даша Астаф'єва.

Тодоренко, Астаф'єва, Анатоліч
Регіна Тодоренко, Даша Астаф'єва, Анатолій Анатоліч / Колаж Фото УНІАН

Співачка і телеведуча Регіна Тодоренко (уродженка Одеси) в черговий раз збентежила громадськість ганебним вчинком ‒ крім того, що вона продовжує мовчати про війну, яку Росія розв'язала проти України.

2 вересня Тодоренко вийшла на червону доріжку Московського кінофестивалю (який курирує скандально відомий російський режисер-путініст Микита Михалков).

Мовчунку швидко і гнівно засудили українські знаменитості. В першу чергу - шоумен Анатолій Анатоліч і співачка Даша Астаф'єва.

"Ця доріжка Червона від крові українців, які загинули за останні півроку", — писав Анатоліч. А те, що написала Астаф'єва, не представляється можливим процитувати до кінця з цензурних міркувань.

Скріншоти
Скріншоти

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Тодоренко поділилася першими враженнями, як проходили її пологи - біль від сутичок вона полегшувала гіпнотичними афірмаціями і поїданням піци.

У пологах, які проходили вдома в надувному басейні, брав участь не тільки чоловік Тодоренко, але і її старший син Михайло, якому всього три роки.

Тодоренко також зізналася, що рішення виробляти на світ дитину в домашніх умовах вона прийняла абсолютно спонтанно. Її чоловік, співак Влад Топалов, спершу був проти цієї затії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти