StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Покатала на хвилях товсті стегна": зубожілу Лорак висміяли за дешеву відпустку

22 червня 2023, 00:10
Ймовірно, робота на країну-окупанта не так добре оплачується, як здавалося "голубці миру" Лорак.
Ані Лорак з бойфрендом
Розповнілу Ані Лорак з бойфрендом спіймали на громадському пляжі / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak

Співачка Ані Лорак, яка будує кар'єру в рф і боязко щебече пропагандистські гасла, ймовірно, отримує за свою зраду України не надто високі гонорари.

Днями артистку, яка в Instagram продовжує створювати видимість розкішного життя, папараці підловили на недорогому іспанському курорті. Ні вілл, ні яхт, ні приватних пляжів - тільки Лорак, її новий бойфренд Ісаак Віджраку, сиротливо розкладений прямо поверх піску рушничок і купа народу навколо.

На те, щоб стежити за собою, у співачки, очевидно, також закінчилися кошти - на кадрах, якими поділився Telegram-канал Harley Quinn, видно, що Ані помітно погладшала. Замість стильних міні-бікіні, яким вона віддала перевагу раніше, вона намагається приховати телеса в суцільному чорному купальнику.

відео дня

"Колишня українська співачка Ані Лорак покатала на хвилях в Пальма-де-Майорка свої товсті стегна і нового кавалера-йога з Греції. Зубожіла російська естрада. Ні на лежаки, ні на нормального тренера, ні на мужика грошей вже немає", - коментує канал занепад Ані Лорак.

Дивіться відео, як Ані Лорак хлюпається з бойфрендом в Іспанії:

Раніше новий бойфренд Ані Лорак вирішив заступитися за скандальну співачку, проте ще більше погіршив ситуацію, розкривши справжні погляди "голубки миру" на війну в Україні.

На відміну від співачки, її колишній чоловік, Мурат Налчаджіоглу, проявляє любов і повагу до України - турецький бізнесмен розповів, чому залишається в країні під час війни і займається благодійністю.

Інші новини про Ані Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти