StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вона просто хоче заробляти гроші: бойфренд Лорак вирішив захистити свою співмешканку, але зганьбився

17 квітня 2023, 14:37оновлено 18 квітня 2023, 10:30
Йога-інструктор, який спить з Ані Лорак, вивалив всю правду про її ставлення до війни.
Лорак і її бойфренд
Лорак і її бойфренд / Instagram

Йога-коуч Ісаак, який кинув свою маленьку дитину заради зрадниці Ані Лорак, вирішив заступитися за свою даму.

Зокрема, психований масажист навіть зідзвонився з українським блогером Беспаловим, який "наплодив" сенсацій про український шоу бізнес і продовжує "виводити" на чисту воду український зоряний олімп і зокрема розпік Лорак в своєму останньому випуску.

Незважаючи на медитації, Ісаак виглядав роздратованим і навіть злим, а також наговорив багато зайвого. А точніше не зайвого, а правдивого. Того, що сама Лорак не наважується озвучувати в силу свого боягузтва і малодушності.

відео дня

За словами Беспалова, бойфренд Ісаак написав йому в соціальній мережі Instagram і запропонував йому зв'язатися по відео. Щоб прояснити, навіщо самому Беспалову "брехати і маніпулювати фактами", щодо його подруги Лорак. Блогер тут же запропонував парочці вийти удвох на інтерв'ю, але в разі якщо їм нема чого приховувати. На що йога-лицар повідомив, що Ані Лорак ніколи не дасть інтерв'ю українським журналістам, бо ті, нібито, все це перекрутять.

Беспалов також наводить факти діалогу з бойфрендом запроданки Лорак. На питання про те, чому Лорак не називає війну війною, Ісаак повторив популярну фразу про "вирване з контексту". Він також щиро дивується, чому не хочуть поважати мовчання "голубки миру" Лорак, адже для неї "наслідки будуть набагато гірші, ніж для інших людей".

"За яку свободу ви боретеся, якщо ви всі ультранаціоналісти", - запитує йога-інструктор Беспалова.

"Ти маніпулюєш страшними речами. Ти що, думаєш, що 140 мільйон росіян-вбивці? Це афірмація, вони просто звичайні люди", - оперує складними словами масажист.

За словами Ісаака, він знає Ані Лорак, як ніхто і вона проти війни. "Вона поза цим усім. Вона змінює світ за допомогою музики", - каже коханець співачки.

І завершився цей діалог ключовим меседжем, який і пояснює хитро зроблену позицію Ані Лорак.

"Народившись у своїй країні, ти що - раб? Вона не рабиня України. Вона просто хоче розвиватися, стати популярнішою і заробляти гроші", – заявив її бойфренд, якому теж треба, щоб співачка заробляла гроші.

Нагадаємо, раніше Лорак запостила сопливі коментарі під постами свого йога-вчителя. Той виклав фотографію зі спільного відпочинку зі співачкою без честі і совісті, а також прокоментував її: "Над негараздами, на висотах, світ виглядає красивіше і менш вороже поруч з тобою. За нас і нашу любов".

Лорак втрачає роботу в країні-агресорі Росії

Відзначимо, що раніше стало відомо про те, що оголошений напередодні гастрольний тур співачки швидше за все не відбудеться, як мінімум в Краснодарі. "Ми - жителі проти того, щоб в нашому місті "влаштовували шоу" люди, які зізнаються в любові правлячій в Україні владі, що воює проти нас", - говорить чиновник.

Він також додав, що жоден актор, співак чи співачка, які мають таку позицію щодо війни та жорстокого нападу терористичної Росії на Україну, не будуть тут заробляти.

Тепер же, слідом за Краснодаром, концерт скасували в Ростові, також під питанням її виступ у Воронежі. А громадські діячі, за інформацією медіа, вимагають визнати українську співачку, яка намагається "всидіти на двох стільцях", іноагентом. "Звернення вже в Генпрокуратурі", - повідомляють росЗМІ.

Злякавшись того, що вона позбудеться свого єдиного заробітку, Лорак поспішила виправдатися і заявила, що українська влада поставила їй ультиматум.

"Я розумію, що за моє мовчання протягом останнього року мене критикували, і усвідомлюю, що це рішення може бути трактовано по-різному. Я ніколи не хотіла нікого образити або зачепити, і якщо це сталося, я приношу свої вибачення. Я хочу чітко заявити, що не підтримую жодних форм насильства, і загибель людей в результаті конфліктів розбиває мені серце. Тільки ті, хто знають моє минуле, можуть зрозуміти біль від втрати когось на війні", - зазначила Лорак.

Також Лорак зазначила, що в Росії її звинуватили в підтримці ЗСУ.

"Я також хочу сказати, що я ніколи не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі. Тому що я можу допомагати тільки в рамках гуманітарної місії, чим і займалася все життя", - заявила Лорак.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти