StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Погасли софіти, завіса закрита": знаменита танцівниця назавжди попрощалася з шоу Танці з зірками

27 липня 2021, 13:17
Танцівниця Ілона Гвоздьова покидає проєкт Танці з зірками 2021, в якому брала участь багато років.
Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова / instagram.com/ilonagvozdeva/

Одна з найбільш умілих танцівниць шоу Танці з зірками Ілона Гвоздьова розпрощалася з проектом після цілої серії сезонів і перемоги на шоу.

Ілона Гвоздьова в Instagram розповіла про те, що шалено вдячна за роботу і досвід які отримала, і буквально довела до сліз своїм прощанням з Танцями із зірками.

"Більше я не вийду на паркет проекту Танці з зірками. Ось і підійшла до кінця моя танцювальна історія довжиною в 4 роки! Кожен раз виходячи на сцену я проживала маленьке життя своїх героїнь, кожен мій зірковий партнер був по-своєму прекрасним і гідним перемоги, кожен танець я присвячувала Вам, мої дорогі глядачі", - пише вона.

відео дня

Вона намагалася віддавати всю себе своїй улюбленій справі, розкривати своїх героїв, тренувати і дарувати всім свято, але прийшов час йти далі, відкривати тепер нову себе, виходити за рамки танцівниці і шукати себе…читайте такожОлена Шоптенко йде з танців з зірками - заява

"Я відчуваю що можу бути чимось більшим, ніж просто Танцівницею, хочу більшого, ніж просто танцювати на сцені, прийшов час відкривати свої нові грані, а не тільки своїх партнерів. Я розумію, що незамінних артистів не буває, але є неповторні і я хочу бути в їх числі!", - зізналася дівчина.

Ілона Гвоздьова
Ілона Гвоздьова / instagram.com/ilonagvozdeva/

"Дякую, Танці з зірками і Завадюк Володимир, що, одного разу, повірили в мене і разом ми виконали величезну роботу і дарували всім вам свято танцю. Спасибі колегам, які були поруч і завжди мотивували бути краще! Спасибі моїй родині за підтримку і терпіння. Дякую мені за мене! Дякую вам, мої дорогі і улюблені глядачі за любов, віру і визнання. Я буду нудьгувати...Книга Танці з зірками станцьована, погасли софіти, завіса закрита...", - відписала вона.

Друзі та шанувальники тепло підтримали її в коментарях.

"Ілончик, ти крута! ", "Пишаюся", "І заради кого тепер дивитися шоу ?", "Спасибі тобі і удачі у всіх починаннях"," на паркет може і ні,але в якості журі так"," Без вас танці не Танці", - пишуть їй.

  • Нагадаємо, що вперше зірка взяла участь у проекті в 2011 році. Її зірковим партнером став Олександр Кривошапко, учасник Х-фактора.
  • У 2018 році Ілона Гвоздьова з Ігорем Ласточкіним виграла Танці з зірками.
  • На "танцях-2019" зірка тренувала телеведучого Володимира Остапчука, з яким посварилася через його розлучення з Оленою Войченко.
  • 2020 рік був останнім сезоном, в якому брала участь Ілона Гвоздьова - вона танцювала всупереч вагітності.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти