StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Каменських в гостях у Клопотенко розповіла, чи є у неї проблеми з шлюбі з Потапом

24 грудня 2023, 11:11
2827
Українська співачка Настя Каменських відреагувала на чутки про проблеми у стосунках зі своїм чоловіком, продюсером Потапом.
Каменських, Клопотенко, Потап
Каменських в гостях у Клопотенко оцінила чутки про свій проблемний шлюб з Потапом / колаж Главред, фото УНІАН

Відома українська попспівачка Настя Каменських відреагувала на чутки про проблеми у відносинах зі своїм чоловіком ‒ продюсером і репером Потапом (Олексієм Потапенко). Свою заяву вона зробила в шоу ресторатора і кулінара Євгена Клопотенка "Пекельні борошна".

Клопотенко поцікавився у Каменських-як у неї йдуть справи з чоловіком, адже в мережі довгий час пліткують про розлучення пари.

"У нас як між чоловіком і дружиною все відмінно. Я розумію, про що ти говориш, тому що було так багато різних чуток. Але ні, все добре", - сказала співачка

Каменських стверджує - для того, щоб зберегти стосунки з чоловіком, його потрібно добре нагодувати.

"Коли чоловік бачить, що ти для нього щось зробила і даєш йому цю тарілочку,-все, він просто ніби знову в тебе закохується", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, раніше 38-річна американська поп-діва Лана Дель Рей повідомила, що кинула нареченого, з яким побралася навесні. Співачка зрозуміла, що вони не підходять один одному, за дуже дивною ознакою.

Також стало відомо, що популярна блогерка Настя Талпа вагітна вдруге. Восени вона знову вийшла заміж і тепер чекає дитину від другого чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти