Переможець МастерШеф розповів про своє ставлення до росіян

5 лютого 2021, 20:16
Кулінар Євген Клопотенко зізнався, що не спілкувався з усіма громадянами Росії і серед них також є хороші люди, але він не зобов'язаний їх любити.
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко висловився про росіян / Главред

Відомий кулінар і переможець шоу МастерШеф Євген Клопотенко висловився про своє ставлення до громадян Росії, а також зазначив, що кожен народ заслуговує на ту владу, яку він має. Про це кухар і блогер розповів у новому випуску YouTube-шоу Слава +.

Телекулінар зізнався, що до росіян після початку військової агресії РФ проти України у нього негативне ставлення, і немає причин його змінювати.

"З одного боку, росіяни заслуговують ту владу, яку мають. Але не факт, що всі росіяни погані, я з усіма росіянами не спілкувався. І я думаю, що у росіян є якась кількість поганих людей, як і в інших народів світу. Нічого супер унікального в цьому немає. Але я не бачу жодного фактора, чому я маю їх любити. От якби вони зробили щось для мене, наприклад сказали: "Україна, підтримка, цьом!" А те, що я бачу зараз...",- сказав Клопотенко.

відео дня

читайте такожБайден пообіцяв змусити Росію за все заплатити

На ремарку ведучого про те, що в Росії є багато людей, які підтримують Україну, Клопотенко зізнався, що особисто таких не знає.

"Але я впевнений, що там є хороші люди, і якщо я їх зустріну, то я зміню своє ставлення", - додав кухар.

Також Клопотенко критично висловився про українців, які відправляються до РФ на заробітки.

"Вони роблять свій вибір, і свого майбутнього. Вони зароблять свої гроші, потім їх витратять, і потім знову будуть їхати заробляти гроші. Вони не матимуть майбутнього і виживають. Це такий спосіб виживання, який вони змогли знайти... Погані або хороші - це оціночне судження. Я вважаю, що це люди, які не хочуть для України світлого майбутнього", - заявив кулінар.

Євген пояснив, у чому різниця - куди їхати на заробітки, якщо у своїй країні людина не в змозі заробити ті гроші, яких би їй вистачило.

"Ти обираєш собі ментально-навколишнє середовище токсичне або не токсичне. Якщо ти їдеш в Росію, то весь інформаційний простір у тебе буде проросійським, ти будеш думати, що Україна до тебе погано налаштована рано чи пізно. Якщо ти їдеш в Європу або на захід, або в ті ж Африку, Китай або Японію, ти матимеш абсолютно іншу свідомість, і матимеш зовсім інші стандарти життя", - зазначив кухар.

При цьому Клопотенко уточнив, що українці - трудові мігранти, які їдуть в країни ЄС і навіть змушені "гарувати" за непростих умов, можуть сердитися на владу в Україні, але люблять свою країну.

  • Раніше головред писав, що кулінарний експерт Євген Клопотенко розповів, як готується ніжна сирна запіканка з гарбуза.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти