StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Племінник Майкла Джексона зіграє його у фільмі від продюсера "Богемської рапсодії"

31 січня 2023, 19:07
26-річний Джафар Джексон - син Джермейна Джексона, старшого брата Майкла. І ця роль стане для дебютом у великому голлівудському кіно.
Джексон, племінник
Племінник Майкла Джексона зіграє його у фільмі від продюсера "Богемської рапсодії" / https://ua.depositphotos.com і скріншот з відео

Племінник легендарного музиканта Майкла Джексона, Джафар, зіграє його в біографічному фільмі від маститого режисера Антуана Фукуа. Про це сам постановник написав на своїй сторінці в Instagram.

Продюсує фільм Грем Кінг, який раніше прославився завдяки "Богемській рапсодії" – іншому байопіку про рок-групу Queen і її соліста Фредді Мерк'юрі. Сценарій напише триразовий номінант на премію "Оскар" Джон Логан, який працював над фільмом "007: Координати "Скайфолл".

Байопік отримав назву "Майкл", а його вихід запланували на 2024 рік.

відео дня

26-річний Джафар Джексон - син Джермейна Джексона, старшого брата Майкла. Хлопець з 12 років професійно займається музикою, але роль свого дядька стане для нього кінодебютом.

Племінник Майкла Джексона зіграє його у фільмі від продюсера 'Богемської рапсодії'

"Я познайомився з Джафаром більше двох років тому і був вражений тим, наскільки органічно він втілює дух і особистість Майкла. Це було щось настільки потужне, що навіть після всесвітнього кастингу стало ясно, що він єдина людина, яка може взяти на себе цю роль", – говорить продюсер Кінг.

Нагадаємо, минулого року українська співачка Lida Lee об'єдналася разом з 39 зірками вітчизняного шоу-бізу і випустила пісню "настав час" ‒ кавер-версію легендарного хіта Майкла Джексона We Are The World.

Зокрема, до проекту приєдналися співаки TAYANNA, Michelle Andrade, KOLA, LAUD, Roxolana, KHAYAT, Nikita Lomakin, актори Артур Логай, Ірина Сопонару, Олексій Суровцев, Олексій Суровцев і навіть ведучі Слава Дьомін, Володимир Остапчук, Тимур Мірошниченко та Неля Шовкопляс.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти