StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Поп-король Шредінгера: американська журналістка розповіла, чому смерть Майкла Джексона - обман

30 серпня 2022, 14:21
Перл Джуніор переконана, що співак живий, і ховається під іншим ім'ям.
Майкл Джексон
Смерть Майкла Джексона: американська журналістка розкрила подробиці / pixabay.com

Легенда поп-музики, співак, танцюрист і філантроп Майкл Джексон помер 13 років тому в результаті зупинки серця через передозування лікарськими препаратами.

Хоч за прощальною церемонією з Джексоном стежили мільярди людей по всьому світу, багато хто вважає смерть і поховання артиста однією величезною містифікацією, і вірять, що він все ще живий.

Однією з прихильниць цієї теорії є Перл Джуніор, американська журналістка, яка спеціалізується на розслідуваннях містифікацій. Особливе місце в її кар'єрі займає Майкл Джексон і його загибель - вона виступає експертом в питаннях містифікації загибелі поп-короля, випустила 4 документальних фільм про це, кілька книг і статей.

відео дня

Showdream, спираючись на інтерв'ю Перл для 5 каналу, розповіли кілька цікавих фактів, виходячи з яких журналістка береться стверджувати, що Майкл Джексон все ще живий.

Відомо, що під час церемонії прощання труна артиста була закритою - мертвим Джексона бачило дуже мало людей, включаючи лікаря Конрада Мюррея, який зробив йому смертельну ін'єкцію.

Журналістка припускає, що в труні насправді був двійник або манекен, а сам співак був присутній на своїх похоронах - серед запрошених була помічена жінка в світлій перуці, яка була схожа на Джексона, як дві краплі води.

Також Перл Джуніор зазначає: всупереч тому, що Джексон був нібито похований на кладовищі Форест-Лаун в передмісті Лос-Анджелеса, його ім'я не значиться в реєстрі поховань Каліфорнії.

Раніше 64-річна американська акторка і модель Шерон Стоун показала, як розважається на вечірці біля басейну у максимально відкритому купальнику з глибоким вирізом.

Також українська стрибунка в довжину Марина Бех-Романчук показала розминку в коротких шортиках, які під час руху оголювали сідниці спортсменки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти