StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Швидко змінюються в гаремі: Цибульська прокоментувала новий роман Остапчука

2 березня 2024, 12:46
Українська артистка викрила Остапчука в велелюбності.
Цибульська розкритикувала Остапчука
Цибульська розкритикувала Остапчука / Колаж Главред, фото Instagram/vova_ostapchuk, cybulskaya

Українська співачка Оля Цибульська прокоментувала черговий шлюб телеведучого Володимира Остапчука, який одружився втретє з молодою журналісткою Катею Полтавською.

Знаменитість у рубриці "Нашого радіо", не змогла пригадати, як звати третю дружину телеведучого, і натякнула на те, що імена в Остапчука змінюються часто, пише ТСН.

"У нього так часто змінюється хтось у гаремі, що я не встигаю. Якась молода красива красива наївна дівчинка", - відповіла Цибульська.

відео дня

Хто такий Володимир Остапчук

Володимир Остапчук - український ведучий, який прославився не тільки своїм голосом, а й романтичними історіями. Від першого шлюбу з Оленою Войченко Остапчук має двох дітей: доньку Емілія та сина Еван-Олександр. 2020 року Остапчук одружився вдруге з Христиною Горняк, але вже за рік розлучився.

Також він став жити з молодою українською журналісткою Катериною Поплавською.

У мережі раз у раз спливають деталі особистого життя Остапчука і скандали, пов'язані з його колишніми і справжніми.

Зазначимо, Цибульська довгий час приховувала від громадськості ім'я та особистість свого чоловіка. Поки вона зберігала цей секрет, артистці приписували безліч романів з відомими чоловіками, зокрема з її кумом і близьким другом - співаком Михайлом Хомою (Дзідзьо).

Раніше колишня дружина Остапчука Христина Горняк відреагувала на те, що Остапчук разом із новою дружиною робить ремонт у їхньому спільному будинку. Скажу вам, це не найбільший треш, який відбувався з моїми особистими речами і т.д... На голову не налазить, як деяким дівчатам таке ок. Просто ми ж домовлялися, я не виношу сварки. Але за будинок прикро. Та нехай не думають, що їм там буде добре вдвох. Будемо або втрьох, або ще мої друзі ромале із Закарпаття будуть. Просто в мене ще купа часу позовної давності", - прокоментувала Горняк.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти