StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Співачка Slavia відповіла на чутки про возз'єднання з Дзідзьо

22 серпня 2021, 11:09
Ярослава Притула відповіла на звинувачення в тому, що її розлучення з Дзідзьо - піар хід для розкрутки популярності.
Slavia
Slavia / instagram.com/slavia_official/

Українська співачка Ярослава Притула відреагувала на бурхливі суперечки у Мережі, які з'явилися після того, як вона сфотографувалася на тлі квартири, яку купив Дзідзьо.

Співачка розповіла, що в Мережі їх почали підозрювати в піарі на розлученні, а також почали дзвонити журналісти з проханням дати коментар. У своєму Instagram Slavia зазначила, що їй не до того, але вона відповість на питання.

"Після того, як Михайло Дзідзьо заінтригував новим житлом, з'явилися чутки про те, що наше розлучення це фейк, піар - хід заради популярності і слави...

відео дня

Це літо для мене спекотне у всіх сенсах. Зараз я вирішую питання, які обрушилися по всіх фронтах, у всіх сферах життя, тому часу на коментарі та пости практично немає, і все ж ... ... обіцяю його знайти, і прокоментувати ...",- пообіцяла дівчина.

Slavia
Slavia / instagram.com/slavia_official/

"Це ваша особиста справа - мириться з чоловіком чи ні. Це ваше життя і ніхто не має права засуджувати або коментувати. Головне бути щасливою!", "Ваше життя, як хочете так її і будуєте і бити щасливою", "Якщо брали шлюб, то треба миритися", "Так ви розійшлися чи ні?))", "Яка різниця помирилися вони чи ні?! Головне, щоб обом було комфортно в нинішніх відносинах", - пишуть її шанувальники в коментарях.

Нагадаємо, що шум піднявся через те, що Дзідзьо показав свою нову квартиру під Києвом, і вони зі Славією підігріли слух, що вони знову разом коментарями під постом.

Наступного дня дівчина опублікувала фото на тлі цього ж будинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти