StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дзідзьо і Славія разом підірвали Мережу ніжними посланнями і натяком на відносини

16 серпня 2021, 14:37оновлено 16 серпня 2021, 17:07
Михайло Хома і Ярослава Притула заінтригували своїми ніжними зізнаннями один одному.
Ярослава Притула
Ярослава Притула / instagram.com/slavia_official/

Українські артисти Дзідзьо і Славія розлучилися і не живуть разом. Вони не розголошують подробиць та причин розставання.

Несподівано Дзідзьо написав про покупку квартири, і в коментарях в Instagram до його посту Ярослава написала досить миле і зворушливе зізнання. Це викликало фурор серед їхніх шанувальників.

"Два роки тому я купив надзвичайно-красиву квартиру, з вікон якої відкривається вода, гори і мій улюблений захід сонця. Коли шукав, то перебрав багато варіантів, хотів поєднати працювати в Києві і жити серед природи. И це - не реклама, а дружня порада, якщо ви шукаєте житло у Києві, то просто заїдьте, і переконайтеся самі", - заявив Михайло.

відео дня

Будинок розташований біля озера, навколо природа і свіже повітря. Відзначимо, що ціни в цьому комплексі за житло варіюються від 2,13 млн грн за однокімнатну, і від 5,07 млн грн за трикімнатну.

Його дружина, з якою вони в процесі розлучення, залишила коментар, в якому подякувала колишньому чоловікові за втілення її мрії.

"Я закохалася в це місце з першого погляду. Дякую, Міша за те, що здійснив мою мрію", - написала Слава. "Це місце тобі дуже пасує", - пише він у відповідь.

Дзідзьо і Славія разом підірвали Мережу ніжними посланнями і натяком на відносини
Дзідзьо і Славія разом підірвали Мережу ніжними посланнями і натяком на відносини

У коментарях фанати відзначили, що пара ж ще не розлучилася, і висловилися про те, що це дійсно, цілком може бути їх возз'єднання.

Інші припускають, просто, що Дзідьо цю квартиру залишив Славії після розлучення.

"Ви знову разом?", "нуууу скажіть ви разом???", "Вони і не розходились)))", "Нехай вам там добре живеться", "Михайло як справжній чоловік залишив квартиру дружині", - пишуть в коментарях.

Розлучення дзідзьо - всі подробиці

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти