StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Переживають на сонячному березі: блогерка Пренткович із бойфрендом опинилися в Португалії

27 березня 2024, 16:10
Блогерка Пренткович разом зі своїм бойфрендом виїхала з України і закрила сторінку в Instagram.

Андрей Гонковский, Таня Пренткович
Андрій Гонковський, Таня Пренткович / колаж: Главред, фото: instagram.com/tanyaprentkovych/

Блогерка Тетяна Пренткович та її бойфренд Андрій Гонковський, який оскандалився своєю поїздкою на Мальдіви, під приводом участі в конференції в Польщі, засвітилися в Португалії.

Після скандалу Гонковський, який, за чутками, так і не повернувся в Україну, а також повідомив про те, що перевозить сім'ю в "безпечне місце" через погрози, переїхали до Португалії.

відео дня

Про це у своєму Telegram повідомив блогер-пліточник Богдан Беспалов.

Беспалов видав, куди від хейту втекла Пренткович Беспалов
видав, куди від хейту втекла Пренткович / Скріншот Телеграм

"Пренткович і Гонковський зараз у Португалії. Переживають несправедливий хейт від українців на сонячному березі. Втомилися від війни, від хейту і скоро так сипатиметься більшість, хто за ці два роки вдягав маску патріотів і емпатів", - написав він із посиланням на свої джерела, так званих "кошенят".

Скандал із Пренткович та її цивільним чоловіком

Наприкінці січня 2024 року Андрій Гонковський вирушив до Польщі на благодійний захід як волонтер, але несподівано опинився на Мальдівах у компанії своєї коханої та дітей. На думку самої Пренткович, їй із чоловіком "можна" виїжджати на дорогі курорти, адже вони "роблять багато хорошого".
У Центрі протидії дезінформації прокоментували скандал із подружжям-блогерами. Там рішуче засудили наратив, що нібито українцям, які підтримують військових і цивільних, "дозволяється" відпочивати за кордоном.

Сама Пренткович навіть закрила акаунт в Instagram.

Пренткович покинула Україну і закрила свій акаунт Пренткович
покинула Україну і закрила свій акаунт / Скриншот Instagram

Зазначимо, що Пренткович раніше повідомила своїм фоловерам про те, що вона блокуватиме всіх "за негатив", а також вона додала, що не збирається розголошувати, куди пара надумала переїхати.

Нагадаємо, за словами Андрія Гонковського, благодійні заходи для українських підприємців, на яких він мав виступати, перенесли з 11 січня на 23. Блогер розповів, що організатори нібито не встигали зібрати достатню кількість людей, щоб провести івент 11 січня, тому перенесли його на 23 число, тому він вирішив полетіти на Мальдіви до коханої.

Раніше також Гонковський виклав низку сторіз, де вирішив поскаржитися на те, як його захейтили підписники. Крім того, він поділився, що йому довелося звертатися в поліцію, адже йому почали надходити погрози "Проламати череп".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти