StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Павло Зібров розповів, заради чого готовий позбутися фірмових вусів

26 лютого 2024, 02:00
Мрія Народного артиста близька сьогодні кожному українцю.
Павло Зібров
Павло Зібров назвав умови, за яких готовий зголити вуса / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Чорні вуса - невід'ємна частина образу українського співака Павла Зіброва, які він називає своїм брендом. Мало хто з шанувальників знає, як артист виглядає без них, і він абсолютно не поспішає це демонструвати.

Проте є речі, заради яких Зібров готовий розлучитися зі своїм пишним скарбом. Про це співак розповів в інтерв'ю для Times of Ukraine.

Головною мрією Павла Зіброва на другому році повномасштабної війни в Україні залишається перемога нашої країни проти окупанта. Співак припустив, що міг би зголити вуса на благодійних засадах щоб наблизити досягнення цієї мети.

відео дня

Наприклад, якби на гроші, виручені за його вуса, можна було придбати іменну важку техніку нашим воїнам для боротьби проти країни-агресора. "Я б зголив би свої вуса, якщо б зібрати за зголені вуса Павла Зіброва на танк і написати "Зібров". І він шурує по мо**алях", - зізнався Павло Зібров.

Хто такий Павло Зібров?

Павло Зібров-український співак, композитор, Народний артист України. Написав понад 500 пісень для себе та інших артистів. За свою кар'єру випустив 15 альбомів і більше 20 кліпів. На великій сцені з 1986 року.

Раніше українська співачка Юлія Лущинська зізналася, що хотіла вкоротити собі віку. Її переслідували та хейтили через вихід нової пісні, тому артистку стали переслідувати суїцидальні думки.

Також український співак-воїн, вокаліст гурту Бумбокс Андрій Хливнюк під час нещодавнього концерту назвав несподівані умови, за яких він готовий повернутися до виконання своїх російськомовних хітів, в тому числі "Вахтерам".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти