StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Патріот" Кіркоров в США сходив на Мадонну і вигуляв свого "підопічного" з Донецька

23 січня 2024, 22:10
Кіркоров вирішив перечекати бурю на Росії і відправився в США.
Кіркоров поїхав розважатися в США
Кіркоров поїхав розважатися в США / Колаж Главред, фото Mash, Instagram / fkirkorov

Скандальний путініст Філіп Кіркоров, який був одним з учасників скандальної вечірки у Анастасії Івлєєвої, а також підтримує терориста Путіна і знищення України, зовсім недавно клявся в любові і патріотизмі своїй болотній батьківщині - Росії.

Тим часом, його вдалося сфотографувати не в Геленджику, а у "ворожому" США, в місті Нью-Йорк. Там депресуючий Кіркоров, судячи з усього, вирішив перечекати особисту образу Путіна на "голу вечірку" і почекати поки вляжуться пристрасті і він знову зможе надіти своє пір'я і трусити приклеєним задом під фонограму.

Пропагандистський телеграм-канал Mash опублікував фото, як Кіркоров ходив розважатися на концерт Мадонни. "Застали Бедросовича біля Madison Square Garden - там проходило шоу", - написали пропагандисти.

відео дня
Кіркоров
Кіркоров "страждає" на концерті Мадонни / Фото Mash
Кіркоров
Кіркоров "страждає" на концерті Мадонни / Фото Mash

Тим часом, Главред з'ясував, що супроводжував Кіркорова все той же Максим Ситник, ескортник з Донецька, а тепер "молодий дизайнер". Мабуть, заради нього старий Казанова Кіркоров клеїв собі нові філейні частини і відкачував жирок.

Кіркоров і його
Кіркоров і його "нова пасія"? / Фото Mash

Однак як би він не молодився, з-під кепки поп-короля зрадницьки проступає лисина.

Кіркоровська
Кіркоровська "пасія" Максим Ситник / скріншот Instagram / max.sitni

Нагадаємо, раніше РосЗМІ повідомили, що "кохана" Кіркорова Максим, до знайомства із зіркою працював в ескорті, а після став різко "молодим дизайнером". Більш того, Кіркоров навіть представив його під час презентації модної колекції свого сина Мартіна. "Нам активно допомагав і ще один талановитий дизайнер Максим Ситник, він теж представить свою колекцію одягу на дні народженні Кіркорова-молодшого", - анонсував тоді Кіркоров свого підопічного.

Нагадаємо, раніше Главред з'ясував, що потенційний коханий Кіркорова - уродженець Донбасу і працівник сфери ескорту. До знайомства із зіркою українець працював в ескорті, а після став різко "молодим дизайнером" і навіть був допущений до сина Кіркорова на модний показ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти