StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Татова дівчинка: Кухар показала красуню-дочку, яка дуже схожа на Стоянова

27 серпня 2024, 00:07
418
Донька Кухар і Стоянова росте працьовитою помічницею для батьків.
Катерина Кухар із донькою
Катерина Кухар новини - який вигляд має донька Кухар і Стоянова / колаж: Главред, фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Українська прима-балерина, Народна артистка України та викладач Катерина Кухар проводить останні дні літа з користю - разом з донькою вона вирушила на дачу збирати врожай. Успіхами городниці поділилися в Instagram.

Так артистка показала, як з 9-річною Настею збирає огірки, кабачки, кукурудзу, картоплю і капусту. При цьому дівчинка працює на городі нарівні зі своєю мамою.

"Наш врожай та моя найголовніша помічниця. Праця робить нас кращими!" - підписала кадри з донькою Катерина Кухар.

відео дня

Настя нерідко з'являється в блозі своєї балерини, але з кожною появою все більше змінюється. Дівчинка має разючу схожість і з мамою, і з татом, артистом балету Олександром Стояновим.

дочка Кухар і Стоянова
Катерина Кухар новини - який вигляд має донька Кухар і Стоянова / колаж: Главред, фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Хто така Катерина Кухар?

Катерина Ігорівна Кухар - українська артистка балету, прима-балерина Національного академічного театру опери та балету України імені Тараса Шевченка, народна артистка України. Керівник Київського державного професійного хореографічного коледжу, повідомляє "Вікіпедія".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше фіналіст Холостячки з Ксенією Мішиною, бізнесмен Олексій Тригубенко, вперше показав "секретну" маму свого єдиного сина, яку він приховує вже понад два роки.

Також Святослав Вакарчук заспівав для українських воїнів у незвичайному дуеті - пісню з репертуару Океану Ельзи він виконав разом із футболістом Андрієм Шевченком.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти