StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Несподіваний, але щирий дует": Вакарчук заспівав із Шевченком для українських воїнів

25 серпня 2024, 21:59
685
Дві українські легенди зустрілися заради наших воїнів.
Святослав Вакарчук, Андрей Шевченко
Святослав Вакарчук та Андрій Шевченко заспівали Оберіг гурту Океан Ельзи / колаж: Главред, фото: instagram.com/sviatoslav.vakarchuk, instagram.com/andriyshevchenko

Про спортивні таланти Святослава Вакарчука відомо багатьом - в юності він захоплювався баскетболом, а тепер ретельно стежить за своєю фізичною формою за допомогою йоги. Однак мало хто знав, що Андрій Шевченко має музичний талант.

Його розкрив лідер гурту Океан Ельзи - у своєму блозі в Instagram він показав, як футболіст співає разом із ним пісню "Оберіг" із репертуару ОЕ. Вакарчук і Шевченко разом відвідали бійців 13-ої Національної гвардії України "Хартія", перед якими дали імпровізований концерт.

"Несподіваний, але дуже щирий дует", - підписав музичний ролик з Андрієм Шевченком Святослав Вакарчук.

відео дня

У коментарях шанувальники високо оцінили їхній тандем: "Красені! Дякую за підтримку військових і за все, що робите! Як же круто!", "Легендарні, видатні, мужні, мудрі та неймовірні Чоловіки нашої Країни! Пишаємося", "Зірковий дует, який заслуговує поваги і оплесків", "Як це круто! Такі два сонечка і так гарно запалили", "Дві легенди" тощо.

Дивіться відео, де Святослав Вакарчук та Андрій Шевченко співають пісню "Оберіг" гурту Океан Ельзи:

Хто такий Святослав Вакарчук?

Святослав Вакарчук - український музикант, співак, лідер гурту Океан Ельзи. Заслужений артист України. Творець і голова політичної партії "Голос" (2019-2020). Випустив 10 музичних альбомів у складі Океану Ельзи.

Хто такий Андрій Шевченко?

Андрій Шевченко - український спортсмен, тренер і громадський діяч, у минулому - футболіст на позиції нападника. Заслужений майстер спорту України. Посол благодійної платформи United24, яка займається збором коштів для допомоги Україні та підвищує обізнаність суспільства про війну в нашій країні.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український співак EL Кравчук різко заступився за Олега Винника, який таємно виїхав з України на початку повномасштабної війни, а тепер намагається повернутися на українську сцену.

Також стало відомо, що 22-річна донька власника футбольного клубу "Динамо" Ігоря Суркіса Яна вагітна первістком. Про це майбутня мама повідомила в соціальних мережах.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти