StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пам'ять - тільки 3 хвилини: тяжкохворий Брюс Вілліс перестав читати і майже не говорить

15 жовтня 2023, 15:46
Брюс Вілліс перестав читати і майже не говорить, розповів його друг творець серіалу "Детективне агентство "Місячне світло"" Гленн Гордон Керон.
Вілліс, дружина
Як каже його друг, пам'ять Брюса Вілліса працює не більше 3 хвилин / колаж фото ua.depositphotos.com

Легендарний голлівудський актор і продюсер Брюс Вілліс, який страждає від важкої мозкової недуги, перестав читати і майже не розмовляє. Про це розповів журналістам The New York Post його друг і творець серіалу "Детективне агентство "Місячне світло"" Гленн Гордон Керон.

Сценарист розповів, що намагається відвідувати актора хоча б раз на місяць і намагається проводити з ним якомога більше часу.

"Мені здається, він пам'ятає, хто я, лише перші три хвилини. Однак він майже не розмовляє. Раніше він читав книги запоєм — але не хотів, щоб люди знали про це - а тепер зовсім не читає. Всі ці мовні навички йому більше недоступні, і все ж він як і раніше Брюс. Перебуваючи поруч з ним, ви розумієте, що це колишній Брюс, і ви вдячні йому за те, що він поруч, але радості життя більше немає. Якщо ви коли-небудь проводили час з Брюсом Віллісом, Ви знаєте, що немає нікого, хто любить життя більше за нього", - каже Карон.

відео дня

Сценарист додав, що ще зовсім недавно Вілліс вставав щоранку з радістю і намагався жити повним життям, але тепер він нібито дивиться на все, що його оточує, через щільно зашторене вікно.

Нагадаємо, раніше у березні 2022 року стало відомо, що легендарний голлівудський актор Брюс Вілліс офіційно завершив акторську кар'єру. Як повідомила його сім'я, таке рішення далося артистові насилу, проте лобно-скронева деменція, яку йому діагностували рік по тому, не дозволяє йому як слід виконувати свою роботу.

Емма Хемінг, дружина актора, намагається всіляко оберігати його. Вона звернулася до папараці, які буквально переслідують Вілліса, з проханням поважати його приватність, і пояснила, як потрібно спілкуватися з людьми з його діагнозом.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти