StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Залишився скелет: російська актриса й учасниця комедійного шоу екстремально схудла

9 серпня 2024, 23:30
3491
Російська актриса Катерина Варнава жахнула шанувальників зовнішнім виглядом.
Катерина Варнава сильно схудла
Катерина Варнава сильно схудла / Колаж Главред, фото Instagram/kativarnava

Російська актриса і учасниця комедійного шоу "Камеді Клаб" Катерина Варнава, яка спробувала говорити з приводу військового вторгнення Росії в Україну, жахнула росіян своїм зовнішнім виглядом.

Отже струнка Варнава має буквально анорексичний вигляд і зовсім не схожа на себе колишню. Як пишуть пропагандистські ЗМІ, не так давно Катерина Варнава зізналася, що півроку тому переживала непростий період. Тоді зірка впала в депресію, а ще набрала 25 кілограмів, через що її навіть запідозрили у вагітності.

відео дня

Однак тепер вона схудла і виглядає практично хворобливою. Росіяни стали писати, що Варвару складно впізнати, а також, що вона має вигляд, як справжній скелет.

Хто така Катерина Варнава

Катерина Варнава - російська актриса театру, кіно і телебачення, телеведуча, учасниця і хореограф гумористичного телевізійного шоу "Comedy Woman" (2008-2020). Варнава була одружена зі своїм колегою, але швидко розлучилася. Вона не має дітей і, за чутками, її багато спроб стати матір'ю не увінчалися успіхом.

У лютому 2022 року виступила проти вторгнення Росії в Україну.

Зазначимо, що актриса в перші дні вторгнення підтримала Україну. "Протягом кількох годин, я не розумію, в якому паралельному світі я перебуваю... дуже хвилююся, дуже переживаю за близьких, за друзів, за колег. У соціальних мережах мені надходять одне за одним повідомлення про те, що зараз відбувається... різні дуже полярні повідомлення... від прохань не мовчати до персональних звинувачень і погроз. Я дивлюся ваші відео з ваших будинків і вулиць, читаю коментарі про те, як страшно... І повірте... нам страшно не менше. Ми шоковані, нам боляче, соромно... Навіщо це все відбувається? Для чого? Тут не буде переможців, якщо все так продовжиться".

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше дружина російського продюсера українського походження Олександр Цекало показала нове фото, яке по-справжньому шокувало шанувальників молодої жінки.

Також днями Волочкова поділилася свіжою світлиною з донькою і фанати були спантеличені, адже дівчина виглядає дуже худою.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти