StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Залишився без волосся та відростив бороду: зірка Моєї прекрасної няні змінився до невпізнання

13 вересня 2022, 16:33
Життя сильно змінило актора, який зіграв в серіалі Моя прекрасна няня.
Моя прекрасна няня
Зірка моєї прекрасної няні змінився до невпізнання / скріншот

Російський актор Павло Сердюк, який зіграв роль Дениса Шаталіна в серіалі "Моя прекрасна няня", перестали впізнавати шанувальники.

Після зйомок в популярному серіалі кінокар'єра хлопця не задалася, а від милого хлопчика, яким його запам'ятали за серіалом, не залишилося і сліду.

Зараз йому 32 роки, і він веде непублічне життя. Сердюк відростив бороду і видужав. Цей бородатий лисий чоловік - той самий хлопчик з популярного серіалу.

відео дня
Павло Сердюк
Павло Сердюк / соцмережі

Особисте життя Павла теж не склалася. На зйомках серіалу він крутив роман з актрисою Анею Руднєвою, потім вони одружилися і народили дочку, але шлюб розпався через деякий час.

Нагадаємо, раніше шанувальники зірки ситкому"Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк б'ють тривогу через повідомлення про те, що стало гірше. У тому числі і через нове повідомлення її дочки, 26-річної Анни.

Також ми повідомляли, що в мережі розповіли, як виглядала Анастасія Заворотнюк під час своєї останньої публічної появи. Російська актриса, яка вже три роки бореться з серйозним онкологічним захворюванням, востаннє була на відкритті ювелірного салону у Вірменії.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти