StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У мережі розповіли, як виглядала Заворотнюк під час своєї останньої публічної появи

28 серпня 2022, 00:13
Заворотнюк з'явилася на відкритті ювелірного бутика і навіть придбала хрестик для майбутніх хрестин дочки.
Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк / facebook.com/AZavorotnyuk/

Російська актриса, яка вже три роки бореться з серйозним онкологічним захворюванням, востаннє була на відкритті ювелірного салону у Вірменії.

"5 квітня 2019 року на відкритті Єреванського ювелірного бутіка, зазвичай весела і усміхнена актриса була не схожа сама на себе. Вона виглядала дуже задумливою і сумною. Всі, хто бачив її появу в бутіку, впевнені, що вже тоді Заворотнюк знала про свій важкий діагноз", - пишуть росЗМІ.

"Анфіса Чехова була дуже товариська з пресою і з гостями. Анастасія була трошки сумною і замкнутою", - заявив кореспондент.

відео дня

Відзначається також, що глядачі розгледіли на шиї артистки трохи видимий шрам. Крім того, з тих пір Заворотнюк не відповідала навіть на повідомлення друзів.

Нагадаємо, раніше шанувальники зірки ситкому"Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк б'ють тривогу через повідомлення про те, що стало гірше. У тому числі, і через нове повідомлення її дочки, 26-річної Анни.

Фанати дуже стривожилися після того, як дівчина розповіла ‒ мовляв, вона почала роздавати одяг з дому бабусі або чужим людям.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти