StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Онкохвора Шеннен Доерті пожартувала над своїм раком і невдалим особистим життям

21 вересня 2023, 12:58
1553
Зірка дев'яностих зі сльозами на очах похвалилася своїми особливими талантами.
Шеннен Доерті
Шеннен Доерті розповіла, чому вважає себе крутою / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Амерканська акторка, зірка серіалів "Район Беверлі Гіллз" і "Усі жінки відьми", Шеннен Доерті, всупереч раку грудей 4 стадії, намагається вести активне соціальне життя, щоб підбадьорити тих, хто, як і вона, щодня бореться з недугою.

На вихідних артистка відвідала "90s Con", конференцію присвячену популярній культурі дев'яностих, у Флориді. Доерті та її колеги-актори по серіалу "Район Беверлі Гіллз" знову зібралися на одному майданчику, щоб поспілкуватися з шанувальниками.

Як повідомляє журнал People, фанати зустрічали Шеннен довгими стоячими оваціями. Такі підтримка і визнання зворушили акторку, і вона не змогла стримати сліз. "Велике вам дякую. Люди, ви знаєте, як я люблю безперервно плакати. Здається, я це і роблю", - почала свою промову акторка.

відео дня

Вона вирішила розповісти, чому вважає себе крутою. На першому місці опинилася її боротьба з онкологією, на другому - її здатність заводити стосунки, які вона віртуозно призводить до краху.

"У мене є боротьба за моє життя, яку я веду кожен день. Думаю, я дійсно крута. Моя друга професія - це заручатися, виходити заміж і розлучатися, і я це дуже добре роблю", - пожартувала над собою Доерті, яка в квітні розлучилася зі своїм чоловіком, фотографом Куртом Ісварінко, після 11 років шлюбу. Він був третім офіційним чоловіком артистки.

Раніше ЗМІ повідомили, що британська співачка Адель таємно вдруге вийшла заміж. Артистка стала на публіці називати свого бойфренда, спортивного агента Річа Пола, своїм чоловіком.

Також стало відомо, що Х'ю Джекман розійшовся з дружиною, акторкою Деборрою-Лі Фернесс, після 27 років шлюбу. Колишнє подружжя зробило офіційну заяву про причини їх розставання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти