StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Адель таємно вдруге вийшла заміж - ЗМІ

18 вересня 2023, 13:13
578
Адель називає Річа Пола на публіці своїм чоловіком.
Адель, Річ Пол
Адель та Річ Пол таємно одружилися - ЗМІ / колаж: Главред, фото: instagram.com/adele

Британська співачка Адель під час своїх виступів не тільки співає на сцені, але і спускається в зал, де любить перекинутися парою слів з шанувальниками. Під час однієї з таких розмов артистка проговорилася, що тепер вона - заміжня дама.

Це сталося в Лас-Вегасі на вихідних. Адель завела кумедну бесіду з фанаткою, яка запропонувала співачці вийти за неї заміж.

Артистка вирішила підіграти їй і чи то жартома, чи то серйозно заявила: "Ні, я не можу вийти за тебе. Я гетеросексуальна, дорогенька, і сьогодні тут мій чоловік. Я навіть не хочу пробувати. Я з Річем! Ти божевільна, залиш мене в спокої".

відео дня

Ця бесіда потрапила на відео, яке активно поширюють по фанатським акаунтам Адель в TikTok. Шанувальники і ЗМІ впевнені, що співачка випадково проговорилася, що зв'язала себе узами шлюбу зі своїм бойфрендом, спортивним агентом Річем Полом, з яким зустрічається з 2021 року.

Адель вже не раз відзначала, що готова створити сім'ю з Полом - вийти заміж і народити дітей. Від попереднього шлюбу з Саймоном Конеккі у неї вже є 11 річний син.

Дивіться "відеозізнання" Адель у новому шлюбі:

Раньше Ілон Маск злив інтимне фото Ембер Херд з часів їх рольових ігор. Мільярдер показав, як вбиралася колишня дружина Джонні Деппа щоб його порадувати.

Також блогер Машуковський зробив пропозицію своєму коханому. Після камінг-ауту він зазначав, що готовий до сімейного життя, пізніше - показав свого обранця фанатам.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти