StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вони не бояться потрапити до моргу": Лідія Таран звернулася до шанувальників після ДТП

9 листопада 2021, 17:23
На щастя, життю телеведучої нічого не загрожує.
'Вони не бояться потрапити до моргу': Лідія Таран звернулася до шанувальників після ДТП
Лідія Таран на минулих вихідних потрапила в аварію/ instagram.com/lidiyataran

Телеведуча каналу 1+1 Лідія Таран, яка дивом залишилася жива після жахливої ДТП, звернулася до шанувальників після інциденту.

На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що тепер остаточно зрозуміла, що ненавидить швидкість і закликала всіх "сповільнитися", особливо водіїв.

"Ні, я не закликаю до меланхолії та цілодобового споглядання того, як падають листя. Це занадто. Але ось подумала - водії, які мчать 140 там, де можна 70 максимум. Які можуть перервати життя собі, і тим, хто в салоні, і тим, в кого вони влетять, це станеться за частки секунди. Вони не бояться потрапити відразу в морг і загинути на дорозі", - поділилася телеведуча.

читайте також"Машина б вибухнула": телеведуча Лідія Таран розповіла подробиці жахливої ДТПНа щастя, з Таран зараз з нею все добре, а жертв в аварії вдалося уникнути. За її словами, після події з нею зв'язався таксист, щоб дізнатися про самопочуття.

"Увечері таки написав водій таксі ламаною російською:"Я нічого, головне, з вами все нормально". Я хочу подякувати всім, хто за мене турбувався! Всіх, хто надіслав купу повідомлень і пропонував допомогу! І підтримував! Я щаслива, що маю всіх вас і не хочу втрачати нікого", — написала телеведуча.

ДТП з Лідією Таран

Водій таксі, в якому вона ввечері поверталася додому на минулих вихідних, через погану видимість і відсутність обов'язкового знака аварійної зупинки вчасно не помітив аварію на дорозі.

Таксист змушений був виїхати на іншу смугу, а там теж стояв автомобіль. Від удару машина таксі, в якій їхала Лідія, загорілася.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти