StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Вона несамовита": путініст Пригожин закликав відправити відому співачку на лікування від залежності

24 липня 2024, 10:18
3733
Йосип Пригожин засудив поведінку співачки Глюк'оZи на концерті.
Валерія, Йосип Пригожин, Глюкоза
Йосип Пригожин здивований поведінкою Глюк'оZи / колаж: Главред, фото: t.me/valeriyaofficial, instagram.com/glukozamusic/

Російський продюсер Йосип Пригожин, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, висловив свою думку про поведінку співачки Глюк'оZи на концерті в Красноярську. Нагадаємо, артистка не потрапляла в ноти і поводилася дуже дивно, чим мало не зірвала концерт.

Як повідомляє росЗМІ "Звездач", Пригожин зазначив, що вже не вперше бачить співачку в такому вигляді на концертах.

відео дня

"Я сам бачив Глюк'оZу кілька разів на різних заходах, вона там була несамовита. Я не зрозумів, у якому стані вона була, але це не схоже на алкоголь, це схоже на щось інше. Якщо ми зараз SOS не будемо кричати, ми ще й погубимо цю людину", - заявив путініст.

Також шанувальник диктатора Путіна сказав, що поведінка артистки на сцені була неповагою до глядачів і організаторів

"Це неподобство, не хочу, щоб це бачили мої діти й онуки. Діячі мистецтва несуть відповідальність за все, що вони роблять, неможливо дозволяти собі подібні речі", - зауважив Пригожин.

Хто такий Йосип Пригожин?

Йосип Пригожин - російський музичний продюсер, бізнесмен, лауреат премій: "Овація" як найкращий "Продюсер року", "Найкращий продюсер десятиліття" за версією телеканалу "МУЗ-ТВ", "Найкращий бізнесмен року".
У березні 2014 року підписав лист президенту Росії Володимиру Путіну на підтримку анексії Криму. Однак у серпні 2016 року заперечував підписання ним і дружиною будь-якого документа.
У серпні 2015 року СБУ внесла Пригожина до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України.

Йосип Пригожин - останні новини по темі

Зазначимо, співачка Валерія не стрималася і розповіла про інтимне життя з відомим продюсером Йосипом Пригожиним. Співачка поскаржилася, що він готовий був іти на все заради популярності дружини.

А також квартиру співачки Валерії та її чоловіка-продюсера Йосипа Пригожина обстріляли з рогатки. За повідомленнями інформагентств РФ, правоохоронні органи розкрили деякі деталі слідства у справі про обстріл квартири зіркової пари.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти