StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Вона неймовірна": молодий баскетболіст вперше заговорив про роман з Шакірою

5 жовтня 2023, 22:17
Джиммі Батлер є кумиром синів співачки. Це і стало причиною для їхнього знайомства.
Джиммі Батлер, Шакіра
Джиммі Батлер прокоментував відносини з Шакірою / колаж: Главред, фото: instagram.com/shakira, instagram.com/jimmybutler

З весни колумбійській співачці Шакіре приписують роман з олімпійським чемпіоном і американським професійним баскетболістом, який виступає за команду НБА "Майамі Хіт", Джиммі Батлером. Влітку пару нібито навіть бачили на побаченні в фешенебельному ресторані Майамі.

Артистка після скандального розлучення з футболістом Жераром Піке своє особисте життя не коментує, зате Батлер виявився більш балакучим. У своєму інтерв'ю для Rolling Stones він прокоментував свій зв'язок з Шакірою.

Баскетболіст підтвердив своє знайомство зі співачкою, чиї сини є його шанувальниками та не пропускають матчі "Майамі Хіт". "Вона неймовірна людина і неймовірний талант", - захоплено зазначив Батлер.

відео дня

Проте любовний зв'язок з Шак він все ж спростував, мовляв папараці і шанувальники знову видають бажане за дійсне.

"Ви ніколи не знаєте, що люди роблять, тому люди просто придумують речі. Просто тому, що ми друзі, вона живе в Маямі, а її сини - великі шанувальники баскетболу, це не означає, що хтось зустрічається", - каже зірка "Майамі Хіт".

Раніше колумбійська співачка Шакіра піддражнила шанувальників чудесами гнучкості. На свіжих фото вона в облягаючому одязі з легкістю закидає ноги собі за голову.

Також стало відомо, що після гучного розлучення з Шакірою Жерар Піке одружується на юній моделі, роман з якою і поставив крапку в його стосунках з колумбійською співачкою.

Інші новини про Шакіру:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти