StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Закинула ноги за голову з чарівною посмішкою: Шакіра піддражнила фанатів

11 вересня 2023, 02:40
743
Співачка з великим ентузіазмом продемонструвала свій особливий талант, який не "заіржавів" з часом.
Шакіра
Шакіра показала свою гнучкість гімнастичними трюками / колаж: Главред, фото: instagram.com/shakira

У вівторок, 12 вересня, відбудеться церемонія вручення музичної нагороди MTV VMAs 2023, на якій виступить колумбійська співачка Шакіра. На своїй сторінці в Instagram вона побалувала шанувальників кадрами підготовки номера.

Шак заінтригувала свіжими фото, на яких позує на підборах, в спортивних легінсах і футболці в одній зі шкіл Нью-Джерсі. Артистка натякнула, з якою піснею може з'явитися на церемонії.

Так вона поділилася серією кадрів на яких від її гнучкості у шанувальників запаморочилося: Шакіра показала, як з легкістю закидає ноги за голову в різних хитромудрих позиціях. Такий талант 46-річної співачки здався публіці одночасно дивовижним і спокусливим.

відео дня

У коментарях швидко розгадали, що Шакіра натякнула на пісню "She Wolf" з її однойменного альбому, який вийшов в 2009 році. У кліпі на "Вовчицю" вона повторювала подібні трюки.

Фанати залишилися в захваті від того, що за 14 років артистка не втратила вправність ані в силі голосу, ані в гнучкості тіла.

Шакіра
Шакіра показала свою гнучкість гімнастичними трюками / колаж: Главред, фото: instagram.com/shakira

Раніше ЗМІ повідомляли, що у Шакіри новий роман з баскетболістом - молодий і перспективний спортсмен молодше співачку на 12 років. Він виступає за команду НБА "Майамі Хіт".

Також стало відомо, що після гучного розлучення з Шакірою Жерар Піке одружується на юній моделі, роман з якою і поставив крапку в його стосунках з колумбійською співачкою.

Інші новини про Шакіру:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти