StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Він справжній бандит": вітчим побитого танцюриста Дорофєєвої розповів про співробітника УДО

9 серпня 2021, 20:15
За словами чоловіка, сім'я продовжує збирати гроші на лікування.
'Він справжній бандит': вітчим побитого танцюриста Дорофєєвої розповів про співробітника УДО
Євген Гончаренко паралізований / Соцмережі

Побитий співробітником УДО танцюрист балету української співачки Наді Дорофєєвої Євген Гончаренко знаходиться в стабільно важкому стані. Виводити його з медикаментозного сну медики поки не планують.

Як повідомляє "Обозреватель", лікарі прогнозують, що потерпілий може пробути в комі ще кілька місяців, проте точних відомостей з цього приводу не дають. Хоча обнадіюють близьких, що в їх практиці вже були подібні випадки, і пацієнтів вдавалося виводити в нормальний життєвий стан.

Вітчим Євгена Гончаренка В'ячеслав розповів, що ліва частина тіла хлопця повністю знерухомлена. Він паралізований. Щодня на ліки йде від трьох до п'яти тисяч гривень. У цьому допомагають небайдужі громадяни і благодійний фонд.

відео дня

Тим часом, за словами чоловіка, співробітник УДО, що напав на Євгена, "регулярно бив людей". Чоловік також повідомлений, що "на батьківщині зловмисника є ціла банда, яка калічить людей". Дану інформацію передали поліції.

В'ячеслав підтвердив, що винного у побитті хлопця Євгена Безпалого звільнили з Управління державної охорони. У точності доведено те, що під час нападу був при виконанні, адже вранці йшов на роботу.

Нагадаємо, в МВС пообіцяли внутрішнє розслідування проти Безпалого - побив Євгена правоохоронця.

Раніше повідомлялося, що побив Женю товариш Безпалий затриманий, проводиться розслідування його вчинку, також суд виніс рішення про його арешт.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти