StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Оля Цибульська показала архівні фото зі своїм "таємним" чоловіком

30 травня 2023, 18:03
Два десятиліття Цибульська "маринувала" шанувальників, які знемагали від бажання дізнатися, з ким засинає і прокидається співачка.
Оля Цибульська з чоловіком і сином
Оля Цибульська на річницю показала раритетні фото з чоловіком Сергієм / колаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya

У серпні 2022 року українська співачка Оля Цибульська розкрила публіці свій "немодний" для шоу-бізнесу роман, і показала, за кого вийшла заміж і з ким виховує єдиного сина.

Всупереч чуткам про її романтичні стосунки з кумом і співаком Дзідзьо (Цибульській приписували навіть руйнування його шлюбу зі співачкою Славією), артистка виявилася вірною і відданою дружиною, яка більше 20 років живе з чоловіком на ім'я Сергій Грисюк.

Днями сімейна пара відсвяткувала важливу річницю - 22 роки з дня їх першого побачення. Цибульська на своїй сторінці в Instagram показала кілька фотографій з сімейного альбому, і здивувалася тому, як швидко пролетів час.

відео дня

"У нас річниця, про яку я завжди забуваю. 22 роки тому я вперше пішла з цим хлопцем на перше побачення. Зініціювала його я, але, здається, ніхто не пошкодував", - поділилася спогадами співачка.

Оля Цибульська з чоловіком
Оля Цибульська на річницю показала раритетні фото з чоловіком Сергієм / колаж: Главред, фото: instagram.com/cybulskaya

Раніше солістка гурту KAZKA і тренер 12 сезону шоу Голос країни Олександра Зарицька повідомила про свої заручини - показала обручку і ніжні фотографії з нареченим.

З каблучкою на безіменному пальці засвітилася і старша дочка української співачки Олі Полякової Маша Полякова, яка живе самостійним життям в Англії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти