Оля Цибульська натякнула на особистість автора скандального "зливу" про її чоловіка

25 травня 2021, 13:38
Оля Цибульська оголосила, що знає автора "зливу" особистих даних її чоловіка в Мережу.
Ольга Цибульська
Ольга Цибульська / instagram.com/cybulskaya/

Українська співачка Оля Цибульська відреагувала на скандал у Мережі, який спровокував випуск анонімної програми, в якій її чоловіка назвали колишнім депутатом.

Співачка, яка нещодавно розповіла про стосунки з Ярославою Притулою, з якою розлучається Дзідьо, тепер натякнула, хто може бути автором подібного скандалу. Тому що їх сім'ю знають буквально кілька людей, і за словами співачки якийсь незнайомець вже не перший раз пакостить їм таким чином.

"У день релізу моєї пісні хтось злив нібито правдиву інформацію про мого чоловіка, який принципово не хоче бути публічним. Цей хтось дуже добре знає нашу сім'ю, цей хтось дуже добре знає, наскільки це для мене сакральна тема. Наскільки це для мене важлива таємниця, яку я, як мудра жінка, оберігаю. Я не хочу зараз робити якісь заяви, когось звинувачувати. Я просто хочу вам сказати, що сім'я і далі для мене залишається найважливішим у житті і я далі буду її захищати", — зазначила Ольга.

відео дня

Вона додала, що її син Нестор в свої 6 вже теж розбирається в ситуації, і відповідно реагує на подібні скандали.читайте такожОльга Цибульська відповіла на чутки про схожість сина з Дзідзьо

Оля Цибульська натякнула на особистість автора скандального 'зливу' про її чоловіка

"Коли ми вирішимо з чоловіком вийти в люди, офіційно заявити про себе, щось розповісти, запросити в будинок, показати де ми спимо і що ми їмо, ми обов'язково це зробимо. У балеті балерини підсипають в пуанти один одному цвяхи, в шоу-бізнесі трохи інакше. Цей хтось давним-давно всіма можливими способами намагається зіпсувати мою репутацію, але я впевнена, що час все розставить по своїх місцях. Будьте адекватні, бережіть себе, бережіть свої сім'ї", - підсумувала Цибульська.

Днями в мережі з'явилася інформація про те, ким є чоловік Ольги Цибульської. Нібито ним є екс-депутат Радивилівської міської ради Сергій Грисюк. На анонімному каналі Rostyslove Production показали фото і нібито декларацію чоловіка Цибульської. Саме цю інформацію і спростовує співачка.

У Мережі обговорюють декларацію, в якій дружиною чоловік вказує Ольгу Цибульську-Грисюк, а сином – Нестора Грисюка. Там же виявили і прив'язане до сім'ї авто Toyota RAV-4, яке у співачки вганяли.

Раніше Ольга дала коментар про ситуацію з сім'єю та розлучення Дзідзьо для Каті Осадчої. Всі випуски шоу Світське життя та інтерв'ю з Ольгою Цибульською можна подивитися онлайн на сайті 1+1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти