StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ольгу Сумську "заплювали" за сумне фото перших днів повномасштабної війни в Україні

23 лютого 2023, 19:58
Напередодні річниці віроломного вторгнення РФ Сумська згадала, якими для неї були перші дні війни.
Ольга Сумська
Ольга Сумська згадала перші дні повномасштабної війни в Україні / instagram.com/olgasumska

Українська акторка, телеведуча і Народна артистка України Ольга Сумська вирішила підвести підсумки минулого року. Але це не приємні спогади, якими зазвичай діляться напередодні Нового року - з 24 лютого 2022 року життя всіх українців розділилося на до і після, коли в нашу країну прийшла повномасштабна війна.

На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала знімок, зроблений на початку військового вторгнення РФ в Україну. На фото заплакана Сумська позує зі своїм чоловіком, актором Віталієм Борисюком.

"Річниця повномасштабного вторгнення окупантів… Я пам’ятаю той день і переддень до дрібниць… Не дивлячись на страшний біль, який оселився в серцях кожного з нас,ми сильні…Тому міцніше треба обійняти тих, хто поруч і сказати одне одному - МИ ПЕРЕМОЖЕМО! ВІРИМО В ЗСУ! Вклонімося і пом‘янемо всіх полеглих ГЕРОЇВ ! Молімося за наших захисників, які зараз на передовій захищають нашу рідну УКРАЇНУ!" - підписала фотографію акторка.

відео дня

У коментарях шанувальники Сумської підтримують її в надії на швидку перемогу над російським окупантом.

Однак знайшлися і ті, хто вирішив болючіше поранити артистку: нагадали їй про доньку, яка живе в москві і мовчить про війну в Україні, і російського зятя, який негласно підтримує військову агресію рф. Хейтери залишили під знімком Сумської жовчні, повні глузування, ремарки: "Зять в гості прийшов", "Так, та не забути подякувати Богові, що вдалося доньці зробити росіянській паЧпорт", "На мій погляд чоловік дуже природний на фото, а Ольга награє емоцію. Це не театр", та ін.

Ольга Сумська, Віталій Борисюк
Ольга Сумська та Віталій Борисюк у перші дні повномасштабної війни в Україні / instagram.com/olgasumska

Раніше Ольга Сумська розплакалася на інтерв'ю, коли розповідала про своїх московських онуків - акторка зізналася, що намагається плекати в них любов до української культури.

Також Ольга Сумська висловила свою думка про ймовірну "могилізацію" її Московського зятя - російського актора і чоловіка її старшої доньки Володимира Яглича.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти