StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Остаточне рішення": з'явилася брудна правда про Ані Лорак

27 травня 2024, 21:56
3705
Влад Дарвін відповів, чи спілкується він зі зрадницею Ані Лорак, для якої раніше написав пісню.
Ані Лорак
Влад Дарвін розповів про Ані Лорак / колаж: Главред, фото: instagram.com/anilorak/

Український співак і автор пісень Влад Дарвін обговорив поведінку співачки Ані Лорак, яка зрадила Україну і поїхала в країну-терориста Росію.

Зазначимо, Влад Дарвін у 2014 році став автором пісні для зрадниці Лорак. Але їхні стосунки припинилися через зрадницьку позицію співачки щодо вторгнення РФ в Україну. Артист повністю розчарувався у зрадниці.

відео дня

"Ми з нею не підтримуємо жодних стосунків. Вони обірвалися ще до повномасштабного вторгнення. Задовго до нього. Тому що не було послідовної позиції у цієї співачки щодо України. Вона й не з'явилася. Повномасштабне вторгнення змусило деяких артистів приймати остаточне рішення у своєму житті. Вона зробила це не на користь України і свого народу", - зазначив Дарвін для "Так ТВ".

Хто така Ані Лорак?

Ані Лорак - народна артистка України, яка з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, встала на бік Росії і продовжує будувати там свою кар'єру, пояснюючи свою позицію "поза політикою". Лорак виховує доньку від турецького громадянина, а також зустрічається з інструктором йоги.

Ані Лорак - останні новини за темою

Нагадаємо, нещодавно зрадниця Ані Лорак стала членом журі шоу талантів у країні-окупанті РФ, отримавши "жирний" гонорар у кривавих рублях.

Нагадаємо, раніше Лорак розповіла, як складно їй справлятися з дочкою Софією від бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. В інтерв'ю для росЗМІ Лорак поділилася, що перехідний вік - це справжнє випробування і потрібно набратися терпіння.

Читайте більше про Лорак:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти