"С**ть в обличчя, а ви підспівуєте!": Притула різко висловився щодо вподобань українців

18 квітня 2020, 20:30
У першій десятці треків Притула виявив всього дві композиції українською мовою.
Сергій Притула
Сергій Притула висловився про музичні вподобання українців / Новий канал прес-служба

Відомий шоумен Сергій Притула, який раніше розповів про свою "погану звичку" на карантині, на цей раз різко розкритикував російську музику в уподобаннях українців.

Так, ведучий проаналізував популярні кліпи в українському сегменті YouTube і виявив, що до десятки найпопулярніших пісень увійшли тільки два треки, виконані українцями.

Решта - композиції російських реперів, яким, у більшості випадків, заборонено в'їзд в Україну через порушення законодавства.

"Що там у нас в тренді? Та щоб ви скисли! Друзі, нам треба серйозно поговорити... Що це таке? Ви взагалі бачили, що у нас в тренді українського YouTube. Ви розумієте, що у нас популярне, що люди дивляться?" – обурився Притула.

У першій десятці треків Притула виявив всього лише дві композиції українською мовою. Найпопулірнішою піснею у трендах виявилася композиція російських виконавців Cream Soda&Хліб "Плачу на техно".

читайте також"Міряються п*ськами своїх рейтингів": Притула розповів, піде в мери Києва

"Ось чому ви заслухали цю пісню до дір? Вона вам близька? Ви так само, як і співають у пісні, що мрієте купити на Кузнецькому мосту? А ви взагалі знаєте, де це і що на Кузнецькому мосту немає. Так само, як в Росії конституція є, а прав немає. Загадкова країна, я вам скажу..." – висловився ведучий.

Далі його увагу привернув трек Єгора Кріда і Моргенштерна, який оскандалився в Україні.

"Тут більше уваги привертає особистість Моргнештерна. Це той російський репер, який 8 грудня 2019 року давав концерт в Одесі в день жалоби за загиблими у пожежі в одеському коледжі і назвав той самий день "е**ною показухою"? Українці, він сс*ть вам в очі, а ви йому підспівуєте?!"

Раніше Сергій Притула не залишив без реакції скандальний пост українського боксера Василя Ломаченка.

"Спасибі! Прекрасний ролик! Давайте ще! Слава російській зброї! Чудо-богатирям, слава! Чому в ролику відсутні бурятські танкісти?!!!! Негодую!", - написав Притула в коментарі під постом Ломаченка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти