StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ноги-колоди: Седокова показала себе в найбільшій вазі і розповіла, як схудла

21 жовтня 2022, 05:00
Седокова показала своє тіло, що заплило, в купальнику і заявила, що саме це фото змусило її почати худнути.
Анна Седокова
Анна Седокова / instagram.com/annasedokova/

Українська співачка, яка жодного слова не вимовила про війну в Україні і продовжує робити спільні проекти з росіянами Анна Седокова, показала себе в максимальній вазі - 72 кілограми.

Як поділилася вона на своїй сторінці в Телеграм, відпочиваючи в Мексиці зі своїм чоловіком, вона все ніяк не могла зрозуміти, чому не виходять гарні фото.

"Хочу показати вам фото, після яких я сказала собі досить. Пози не вийшло. На нервах я перестала себе обмежувати, їла все що хотіла, не займалася. Панічні атаки, депресія. Але чому? У мене ж сім'я мрії, я живу в Майамі, поруч всі діти. Ми пішли на концерт The Weekend. І чоловік зробив це фото у фіолетовій футболці", - пише вона.

відео дня
Ноги-колоди: Седокова показала себе в найбільшій вазі і розповіла, як схудла
Фото соцмережі

За словами Сєдокової, коли вона подивилася в телефон, то немов прокинулася. "Що стало з моїм пресом. Звідки цей живіт? Мільйон запитань до себе і жодної відповіді", - каже вона.

Ноги-колоди: Седокова показала себе в найбільшій вазі і розповіла, як схудла
Фото соцмережі

Саме після цього, співачка стала займатися і обмежувати себе в харчуванні і у неї "встали на місце мізки", хоч і це помітно далеко не всім. Зараз вона вже скинула п'ять кілограм і продовжує худнути, піклуючись про зовнішній вигляд і абсолютно ігноруючи геноцид свого народу.

читайте такожНе тільки Ані Лорак і Сєдокова: продюсер розповів про артистів-запроданців, які працюють на ворога

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський ввів санкції проти артистів, які підтримали війну проти України або мовчали про це. Про це йдеться в тексті указ.

Артисти, які потрапили в "чорний список" залишаться без активів в Україні; ліцензій і дозволів; без права на виведення капіталу з України, торгових операцій, без права на приватизацію, оренду та придбання земельних ділянок. Такі люди будуть позбавлені всіх державних нагород та інших форм відзнак.

Ці обмеження будуть діяти протягом п'яти або десяти років.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти